Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


ff2

Arena med många möjligheter

Mitt i Lund, bara fem minuters promenad från Centralstationen, ligger Färs & Frosta Sparbank Arena, byggd 2008. Här spelar Lugi och H43 sina hemmamatcher och här kan lundaborna njuta av konserter, shower och mässor. Men det är även en arena som spelar en viktig roll för näringslivet i Lund. Arena Evenemang & Catering erbjuder här oanade och inspirerande möjligheter för företag att stråla samman.

Vare sig det gäller konferenser, utställningar, bolagsstämmor, personalaktiviteter, innovationsplattformar för kunskapsutbyte och nätverkande eller kanske paneldebatter, öppna eller stängda rundabordssamtal, brainstorming, bikupor, åsiktsrundor och frågestunder. Med södra Sveriges ledande eventbyrå som ägare får man som konferensgäst tillgång till regionens ledande evenemangs- och konferensproducenter.

ff1

Allt från 4-4000 personer
Färs & Frosta Sparbank Arena är en stor anläggning och kapaciteten är därefter.
- Vi brukar säga att vi kan ta från 4-4 000 personer, skrattar Patrik Redgård, projektledare. Och det kan variera från fyra frallor till stora galamiddagar.
Den vackra arenan har en modern arkitektur i grått och vitt med högt i tak och rymmer sammanlagt åtta olika konferenslokaler i olika dynamiska miljöer.
- Alla lokalerna är väldigt flexibla och kan användas efter behov på en mängd olika sätt, förklarar Patrik. Den mest dominerande är naturligtvis arenarummet och det är där vi kan ta emot upp till 4 000 personer på läktare och parkett. Men runt om ligger exempelvis Lunds Energi Lounge som tar 230 middagsgäster eller 250 i biosittning. På andra sidan hittar man Glastorget med utsikt över fotbollsplanerna utanför, perfekt för lite mer informella möten.
Det finns ingen fast monterad teknik i konferensytorna, vilket innebär möjligheter och flexibilitet även här.
- Vi har ett bolag in house på tekniksidan som kan skräddarsy tekniken till varje gäst. Det har visat sig vara ett framgångsrikt koncept, både på ljud-, ljus- och bildsidan.

ff3

Allting finns i huset
Valmöjligheterna är många. Vill en kund endast hyra en konferenslokal går det bra, men önskas ett helt projekt så ingår allt, inklusive hela projektledningen även utanför arenans väggar.
- Vi hjälper till med allt, transporter, bokning av biljetter, VIP-service m m, och kan med våra nätverk dessutom komma ner i pris. Det är på det sättet vi stärker oss mot våra kollegor, fortsätter Patrik. Vår styrka är också att vi har allting i huset. Vi har tillräckligt många varierande lokaler och genom vår delägare, Dreambag, har vi även möjlighet att ordna underhållning och andra nöjesaktiviteter. Vi har vidare gedigen kompetens på matsidan, vi har tekniken för ett lyckat möte, stort som smått, och vi kan anordna en mängd olika aktiviteter.
För vad sägs exempelvis om företagscurling, helikopterflygning eller rökdykning för att nämna ett antal annorlunda teambuildingaktiviteter? Kanske vinprovningar och whiskeyprovningar eller biljetter till någon av alla matcher eller konserter som anordnas inne på arenan?
Allt kombinerat med en effektiv och fruktsam konferens som i stort sett kan vara stöpt i vilken form som helst.

Kortfakta:
Övernattning: Nej
Restaurang/Mat: Ja
Spaanläggning: Nej
Aktivitetsmöjligheter: Ja
Parkeringsmöjligheter: Ja
Paketerbjudande: Ja
Trådlöst internet: Ja
Adress: Stattenavägen, Lund
Hemsida: fofsparbankarena.se
Telefonnummer: 046-590 03 41


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8