Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


arlanda1

Arlanda – världsvana möten

En flygplats är i ständig rörelse, människor möts och tar farväl och förflyttar sig till nya platser med nya erfarenheter. Nästan som en perfekt konferens med andra ord. Så varför inte slå ihop nytta med nöje och mötas på flygplatsen? På Arlandas flygplats kan du konferera i en verkligt unik miljö, med pulsen och känslan av att ha världen runt hörnet.

Effektiva möten

Inrymd mitt i flygplatsen ligger entrén till Arlanda Conference & Business Center. Där finns sammanlagt fler än 50 olika typer av mötesrum och salar. Allt från det lilla mötet med två deltagare till den stora konferensen med 700 sittande deltagare. Catharina J:son Nordquist är chef för Arlanda Event och berättar mer.
- En av fördelarna med att ha sitt möte hos oss är våra flexibla lokaler, vi har som sagt ett stort utbud och kan också omforma en större lokal till mindre ytor om det önskas. Kortfattat kan man säga att vi är det perfekta stället för effektiva möten, inte minst för en organisation med geografisk spridning. Det säger sig själv att det blir mer effektivt att ha en konferens i anslutning till flygplatsen där du kan flyga in och sedan flyga hem när mötet är klart.
Catharina påpekar även att det är smidigt att ta sig till Arlanda med buss eller Arlanda Express. Många företag har gjort kalkylen och kommit fram till att notan totalt sett blir lägre när man möts på Arlanda än på ställen där extra transportsträckor tillkommer.

arlanda3

Flygande teman
Förutom konferenser, hålls det även mässor och fester på flygplatsen. Catharina berättar om företaget som anordnade en fest med temat ”Destination New York” där maten, eventen och dekorationerna gick hand i hand med temat.
- Det finns de som hyr in eventbyråer för att arrangera evenemang här. Det fungerar naturligtvis jättebra. Vi på Arlanda Conference & Business Center koordinerar ihop arrangemanget med tanke på flygsäkerheten och så vidare. Utöver de matplatser vi kan erbjuda på ”udda ytor”, så samarbetar vi med fyra olika restauranger på Arlanda. Du kan äta antingen i deras lokaler eller i konferenslokalen.

Tillgänglig teknik
I lokalerna finns modern teknikutrustning som passar både på plats och vid distansmöten.
-Det ingår lite olika tekniska paket beroende på vilken lokal man önskar hyra men naturligtvis går det mesta att ordna om man pratar med oss.

arlanda2

Grönare möten
Konferera på Arlanda kan du göra med gott samvete, miljöaspekten är viktigt och något som de kontinuerligt arbetar med.
- Arlanda Conference & Business Center är Fairtrade-certifierat märkt och medlem i Svanenklubben. Inom kort är anläggningen även klimatneutral.

Kortfakta:
Övernattning: Samarbetar med hotell på Arlanda
Restaurang: Flertal i och utanför anläggningen
Spaanläggning: Nej
Parkeringsmöjligheter: Ja
Paketerbjudande:Ja
Trådlöst internet: Ja
Adress: Sky City Arlanda
Hemsida: arlanda.se
Telefonnummer: 08-797 62 00


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8