Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


ul2

En arena för möten

Gamla Ullevi invigdes den 17 september 1916 och för 1 krona kunde man kolla fotboll från ståplats. 2007 revs arenan för att ge plats åt en ny med gammalt namn. Men dagens Gamla Ullevi erbjuder betydligt mer än den gamla med sin enda kiosk, nu är arenan en av Nordens modernaste och fullt levande året om. Här kan man i dag konferera både med och utan en fotbollsmatch som avslutning. Och med den gröna planen utanför de stora konferensfönstren erbjuds många möjligheter. Konferera hemifrån och upplev Göteborg på läktarplats.

I hörnet Parkgatan/Ullevigatan, endast ett stenkast från centralstationen, hittar man denna unika mötesplats mitt i centrala Göteborg.
- Ja, jag skulle absolut vilja beskriva den som unik, säger Anette Lindquist boknings- och försäljningsansvarig. 27 av våra 28 mötesrum vetter ut mot den gröna fotbollsplanen och de stora panoramafönstren släpper in både ljus, lugn och frid. Ingen stress och trafik når hit och du kan enkelt ta med dig kaffekoppen ut för en mötespaus på läktaren.

ul1

Utnyttja gräsplanen
Och man behöver inte vara professionell fotbollsspelare och inte heller Gaisare, Öisare eller IFKare för att kunna ta den gröna gräsplanen i anspråk.
- Visst finns det många möjligheter att använda planen till annat än fotboll, konstaterar Anette med ett leende. Vi har haft konferensgäster som haft både femkamp och yoga här ute och någon har även använt sig av läktaren för frågesport. Arenan är stor så det är bara fantasin som kan sätta gränserna och vi kan ju dessutom erbjuda både omklädningsrum och duschar.

ul3

Restaurang för publiken
Gamla Ullevi Resturang & Konferens AB drivs av tre välkända göteborgskrögare som fått det hedervärda uppdraget att ansvara och driva två VIP-lounger, en sportsbar, en suppporterbar och 16 kiosker.
Sportsbaren “Il professore” är en hyllning till Gunnar Gren och Bar Allians är en mindre lounge på den östra läktaren med anknytning till alliansen mellan göteborgsklubbarna IFK Göteborg, GAIS och ÖIS som kom till redan 1919.
Restaurangen, tillika den västra loungen, kallas för 12:ans salong, döpt efter den “tolfte spelaren”, publiken, som ju är en självklar förutsättning för en lyckad fotbollsmatch. Här serveras det lunch dagligen och här ska man snart duka upp för årets julbord. Ett klassiskt julbord där man inte kommer att saknar någonting, enligt Anette.
- I år bjuder vi på en rolig och lite galen julshow med Peter Simson & vänner i skön 1980-talstappning. Julbordet håller vi öppet mellan den 18 november och den 18 december.

27 lounger med utsikt
Restaurangen med sina 320 sittplatser, och möjlighet att ta upp till 500 personer vid mingel, erbjuder många möjligheter med sitt ljus och sin flexibilitet. Restaurangen kan man även abonnera för egna event.
Arenans mindre mötesrum ligger på västra sidan av Gamla Ullevi i anslutning till 12:ans Salong. De 17 logerna rymmer upp till 10 gäster och är stora, luftiga och ljusa med sina stora fönster inåt den gröna planen. Även de nio mötesrummen som rymmer upp till 12 personer har panoramafönster och ligger i direkt anslutning till VIP- loungen Bar Allians. I den största logen sitter 20 deltagare bekvämt med full tillgång till alla faciliteter och bekvämligheter, sammanlagt har de 27 logerna en kapacitet på 300 personer. Förutom logerna finns även det 28:e och allra största mötesrummet, Pressrummet, som rymmer upp till 75 personer och som är en lokal perfekt för att presentera produkter eller hålla ett föredrag i. I lokalhyran ingår alltid internetuppkoppling, dataprojektor, block och penna, whiteboard, blädderblock och vatten. Självklart finns det även möjlighet till ytterligare önskemål på utrustning.

Inte bara fotboll
Även om fotbollsplanen kan användas till så mycket mer än just fotboll är det ändå vanligt och omtyckt att avsluta en konferensdag med match.
- Att titta på en fotbollsmatch med allt vad det innebär är kul, det tycker det flesta, även de som inte är så fotbollsintresserade egentligen, bedyrar Anette. Vi kan erbjuda middag inne i logen lagom till matchstart eller så äter man tidigare och går sedan ut och tar plats på läktaren. En fotbollsmatch är även en populär kundaktivitet. Men det är viktigt att påpeka att konferera hos oss innebär så mycket mer än chans att se på fotboll och att vi erbjuder konferens året om, även när fotbollssäsongen är slut, avslutar Anette.

Kortfakta
Övernattning: Gamla Ullevi samarbetar med närliggande hotell
Restaurang: Ja, tre restauranger
Spa: Nej
Övriga aktiviteter: Ja
Trådlöst internet: Ja
Paketerbjudande: Ja
Parkering: Ja
Kontakt: Ullevigatan 5, Göteborg, tel 031-710 37 91
Hemsida: gamlaullevirestaurang.se


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8