Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


2

Ett andningshål för konferens

Mitt emellan Eskilstuna och Strängnäs, mitt i Mälardalen, kan du konferera bland kohagar, åkrar, vatten, grusvägar och 18 golfhål, endast dryga timmen från Stockholms mitt. Här på Strand Country Lodge blir du personligt omhändertagen bl a av Kaj, Maria och Sandra och här kan du både arbeta och slappna av, svetsa samman gruppen med diverse aktiviteter och äta gott.

Allt började med en golfbana för drygt tio år sedan och Strand Country Lodge erbjuder fortfarande en fin 18-hålsbana, både för medlemmar och pay and play-spelare. Men satsningen på konferens pågår sedan en tid tillbaka och nu är det långt ifrån bara besökare med golfbag i bagaget som kör in på parkeringen.
- Vi har byggt någonting varje år sedan starten för tolv år sedan. Golfhål, rum, restaurang och nu senast en svit, berättar Gustaf Söderberg, en av sönerna som varit med och startat upp familjeföretaget. De första rummen byggde vi för fyra år sedan, i dag kan vi erbjuda 17 stycken.

1

Upp till 90 personer
Hotellrummen kombineras med moderna konferenslokaler. Uppe på loftet, på det som en gång i tiden var höskullen, hittar man i dag ett stort konferensrum med plats för 90 personer i biosittning. Utöver det finns även två mindre grupprum, med plats för 12 respektive 18 gäster. Alla utrustade med diverse teknik som behövs för ett effektivt möte.
- Dessutom finns det självklart även möjlighet att sitta i någon av våra soffgrupper eller varför inte utomhus, säger Gustaf.
Över den gamla gödselplattan ligger till exempel i dag en stor altan istället och sitter du i caféet kan gommen njuta av olika godsaker och ögonen av utsikten över Mälaren.

3

Närproducerat på riktigt
I lagårdshotellet, där korna tidigare serverades hö, återfinns i dag restaurangen där originalbjälkarna från 1800-talet fortfarande finns kvar. Här kan du bli serverad allt från kaffe och kaka till trerättersmiddagar. Vill du se hur kocken förbereder just din mat är det fullt möjligt eftersom köket är helt öppet i sin planlösning. Och det är närproducerat som gäller.
- Att satsa på närproducerat, som de flesta säger att de gör, blir verkligen lätt ute hos oss. Här är det närmaste bonde som kommer med potatisen och äggen hämtar vi hos grannen som har frigående höns. Köttet från närområdet styckas inne i Eskilstuna. Vi vill kunna erbjuda riktigt bra mat, det ska gärna upplevas som pricken över i:et. Dessutom lyckas vi ofta skapa något personligt kring maten. Vanligtvis har ett företag anläggningen helt för sig själva och det innebär att kocken är där exklusivt för en grupp på kanske 25 personer.

4

Personligt möte
Just det personliga mötet är något som Strand Country Lodge eftersträvar, berättar Gustaf.
- Vi vill förmedla ett personligt bemötande och i och med att vi är ett familjeföretag, och inte så stora, lyckas vi ofta med det. Vi är här för våra gäster och bara för dem. Personalen tilltalas med namn ganska fort, vilket är jättetrevligt! Maria, som själv bakar bullarna i köket till exempel och Kaj eller Sandra som kanske tar emot i receptionen, blir snabbt du med våra gäster.
mer än golf
För att göra konferensen ännu mer minnesvärd finns det även en mängd aktiviteter att välja på. Och långt ifrån bara golf…
- Med vår eventfirma skapar vi alla tänkbara events och upplevelser för våra gäster. Vi kan anordna matlagningskvällar, badtunna och bastu vid sjön, man kan åka ut med vår flotte, köra terrängbilar, spela paintball, tampas i femkamp m m. Det här med aktiviteter blir enkelt eftersom vi har allt under samma tak. Det innebär också att jag är ganska säker på att vi har en bra prisnivå.

5

Bulldoft och avkoppling
Men här vid Mälarens Strand kan man som konferensgäst komma även bara för att koppla av. Strand Country Lodge ligger verkligen mitt ute på landet och ingenstans. Med lagom avstånd från Stockholm kan man starta konferensen redan i bussen. Färden tar endast drygt en timme, 9 av de 10 milen är motorväg.
Väl framme infinner sig ett lugn, och kanske doften från Marias nybakade bullar når er från köket. Välkomna till Strand Country Lodge!

Kortfakta
Övernattning: Ja
Restaurang: Ja
Spa: Nej, men badtunna och bastu vid sjön
Övriga aktiviteter: Ja
Parkeringsmöjligheter: Ja
Trådlöst internet: Ja
Bokning: Sandra, tel 016-39 50 80
Hemsida: strandgolf.se


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8