Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


2

Hufvudsta Gård för livsnjutare

Är man intresserad av mat och dryck och tycker att miljön är viktig vid ett möte, då är Hufvudsta Gård Mat & Möten ett minst sagt bra val av konferensanläggning. Perfekt för livsnjutare, menar Hufvudsta Gårds VD Maria Eklund.

Hufvudsta Gård är en dagkonferensanläggning där hög kvalitet på allt från mat och dryck till service och miljö anses viktigt.
– Hit kommer våra gäster för att ha ett eget möte. Med utgångspunkt från det vill vi att de ska få de bästa förutsättningarna för att deras möte ska bli så bra som möjligt, säger Maria Eklund. Vi står också för det lilla extra i form av fantastiskt god mat, väldigt bra service och en positiv upplevelse som sticker ut.
Anläggningen är bäst för det intima mötet med mindre och medelstora grupper. Hufvudsta Gård passar också väldigt bra för representation om man vill bjuda på något lite extra.
Här finns personalen tillgänglig i princip hela tiden, inte instängda på kontor eller stående bakom en receptionsdisk.
– Det skapar mycket kontakt och gör servicen extra personlig med en hemma-hos-känsla på ett unikt sätt, konstaterar Maria Eklund och understryker hur noga de är med sina rekryteringar.
– Det krävs en mycket allsidig person för att jobba hos oss.

1

I en grön oas
Mötesanläggningen hittar man mitt i Solna, i en grön oas med fina strövområden vid Ulvsundasjön.
– Det är otroligt vackert! Och samtidigt bara ett stenkast från stan, beskriver Maria Eklund entusiastiskt.
Den gamla herrgården från 1836 är otroligt charmig och hemtrevlig.
– Vi har gjort det så modernt som det bara går med designmöbler och alla tekniska bekvämligheter som behövs. Vi mixar gammalt och nytt.
I Hufvudsta Gårds lokaler doftar det mat och nybakt bröd och överallt finns färska blommor, arrangerade av anläggningens egen florist.
Maria Eklund driver Hufvudsta Gård tillsammans med sin man och de är båda väldigt intresserade av inredning, vilket har gett lokalerna en högst personlig prägel.
– Vi förnyar, byter ut, tapetserar om och köper nytt hela tiden för att det ska kännas aktuellt och levande.
Möteslokalerna är fräscha, personliga och det är olika stil på allihop.

3

Maximalt matfokus
För att inspireras och hela tiden utveckla sina produkter reser de mycket och åker på konferenser utomlands med företaget.
Listan på både inomhus- och utomhusaktiviteter på Hufvudsta Gård är lång, men ändå återkommer Maria Eklund ständigt till maten.
– Det är vår stora grej. Vi tycker faktiskt att vi är bättre än alla andra på mat, skrattar hon.
Här lagas allt från grunden i det öppna köket, där man som gäst kan få en mycket nära kontakt med kockarna. De finns tillgängliga för frågor och ger en matupplevelse på ett väldigt speciellt sätt.
– Vi har lång erfarenhet av matlagningsaktiviteter och ett kök som är otroligt tacksamt att ha matlagningar i. Dessutom har vi duktiga sommelierer och jobbar mycket med provningar av mat och vin i kombination.
På sista tiden har matfokuset varit större än någonsin på Hufvudsta Gård eftersom kökschefen Robert Hedman nyligen tävlat i Årets kock-finalen.
– Inför tävlingen tränade han precis hela tiden och vi har fått smaka väldigt mycket goda maträtter. Det har varit jättekul! avslutar Maria Eklund.

Kortfakta:
Övernattning: Nej
Restaurang: Ja
Spa: Nej
Övriga aktiviteter: Ja
Parkeringsmöjligheter: Ja
Trådlöst internet: Ja
Kontakt: Hufvudsta Gård Mat & Möten AB, Solna, tel 08-446 64 30
Hemsida: hufvudstagard.se


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8