Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


2

Konferens för alla sinnen

Dörrarna till det pampiga huset på Södra Allégatan 3 i Haga slogs för första gången upp 1876. Här hittade man då den påkostade Renströmska bad- och tvättanstalten, skapad under badexpert Carl Curmans inflytande. Efter både brand, återuppbyggnad och nedläggning, följt av diverse olika verksamheter, vajar sedan 1997 Hagabadets flagga ovanför entrén.

Det kulturminnesmärkta huset innehåller i dag Göteborgs främsta dag-spa, en oas mitt i stadens puls. Fortfarande kan man bada i någon av de fyra bassängerna i jugendstil, men i dag erbjuds man även ett stort utbud av aktiviteter för kropp och själ. På Hagabadet kan du få dig till livs olika typer av behandlingar, friskvård, träning, konferensmöjligheter samt mat och dryck. Allt i en helt unik miljö.

1

Förena välbehag med arbete
En konferens på Hagabadet innebär en upplevelse för alla sinnen. Här har människor sedan 1800-talet tagit hand om sin hälsa och träffats för att må bra och i dag kan man förena välbehag med arbete, och nytta med nöje. Välmående ökar kreativiteten, koncentrationsförmågan och ger energi, så därför kombineras möten här med ”må bra”-aktiviteter.
- Att kunna sitta och konferera i badrock i den här miljön och kunna pausa mötet för att ta ett dopp är ganska unikt, menar Fredrik Ekholtz, konferens- och restaurangchef. Och väldigt populärt, fortsätter han. Våra konferensgäster kommer gärna tillbaka.

Exklusivt och rogivande
På Hagabadet kan man välja mellan fem olika konferens- och mötesrum. Tre av dem är av mer traditionellt slag, Karl Malmström och Arvid Wallman har plats för 2-35 personer och i Styrelserummet kan mindre möten för upp till åtta personer äga rum. Väljer man istället S02 eller exklusiva Romerska Badet kan man byta kostymen mot badrocken och uppleva en konferensmiljö utöver det vanliga. S02, med sitt valvade tak, ligger precis i anslutning till den största bassängen, Ägget, och här väljer många att ha ett mer avslappnat, lite mindre möte. Rummet tar upp till åtta personer och all teknisk utrustning plockas in efter önskemål. Även Romerska Badet används numera av konferensgäster och här får man tillgång till privat pool, ångbastu och relaxutrymme.
- I Romerska Badet kopplar man verkligen av och många uppskattar den exklusiva och rogivande miljön, berättar Fredrik. Att alla sitter och diskuterar affärer i badrock bidrar till en annorlunda konferens där alla är på samma nivå. Här kan man sitta upp till 16 personer och max 22 personer får vistas i lokalen. Givetvis kan man beställa in både tilltugg och dryck.

3

Spa eller träning
De flesta som kommer till Hagabadet för att konferera väljer att utnyttja husets alla möjligheter. Ett av de mest uppskattade konferenspaketen läggs upp med arbete på förmiddagen, en god lunch i Axel Engströms Vingård eller i Karlssons Matsal och därefter avkoppling med bad, bastu, relax och en skön SPA-behandling. Vill man istället uppleva något kul tillsammans testar man ett av Hagabadets många träningspass som ökar både kreativiteten, lusten och energin och som passar alla åldrar.
- De konferensgäster som testar någon av våra behandlingar eller ett träningspass kommer ofta tillbaka och lägger upp konferensen på samma sätt. Gemensam träning är ett väldigt bra sätt att sy ihop gemenskapen i en grupp.
även smaksinnet får sitt
Oavsett vilken typ av konferens man väljer står Fredrik och hans personal redo att ge sina gäster en upplevelse även i restaurangen. Varför inte avsluta dagen med en middag, buffé, eller kanske mingel och grillning uppe på den skyddande takterrassen som öppnar när värmen kommer. Eller satsa på vinprovning, chokladprovning eller gemensam matlagning i köket. Så har de fem sinnena fått smaka på allt vad Hagabadet har att erbjuda.

Kortfakta:
Övernattning: Nej
Mat: Ja
SPA/Övriga aktiviteter: Ja
Trådlöst internet: Ja
Paketerbjudande: Ja
Adress: Södra Allégatan 3, Göteborg
Telefonnummer: 031-600 610
Kontaktperson: Fredrik Ekholtz
Hemsida: hagabadet.se


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8