Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00


Hur fungerar konferensbanken?


  1. Beskriv era konferensbehov
  2. Erhåll konferensförslag inom 48 timmar
  3. Boka och konferera

Konferenstips och konferensnyheterAnsök om eget konferenskonto


För konf­erens­anläggning­ar, före­läsare eller trans­port­bolag. Just nu ingår en kostnads­fri offert­förfrågan. Ansök här >>

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Artiklar om konferensbranschen


2

Upplevelser året om i Strömstad

Destination Strömstad öppnar upp för upplevelser året om, inte bara när solen står som högst och klipporna är som varmast. En konferens på Quality Spa & Resort Strömstad ger en efterklang så stark att många återkommer år efter år. Med en mängd olika möjligheter blir den ena konferensen aldrig den andra lik. Och med Kosteröarna en halvtimme bort blir upplevelsen ännu större.

Med sin utmanande arkitektur som bryter av mot de rundade klipporna, och med sitt läge tio meter från havskanten i den Bohusländska skärgården, är Quality Spa & Resort Strömstad något utöver det vanliga. Här finns 232 rum, nästan alla med havsutsikt, och köket tar sin utgångspunkt i bohuslänska råvaror, men med inspiration både från de asiatiska och kaliforniska köket. Spa-avdelningen är stor och erbjuder en mängd härliga behandlingar, men också liv och rörelse.
- Vi är ett konferenshotell med spa, inte ett spa-hotell med konferens, betonar försäljnings- och marknadschef Tirill Saegrov.

1

Skräddarsytt
Med en kapacitet att ta upp till 500 konferensgäster finns det få begränsningar och de 16 konferensrummen spänner över det lilla, eleganta styrelserummet till den stora salen Armeria. Dessutom samarbetar samtliga näringsidkare i Strömstad så det finns möjlighet för både boende och mat även utanför Quality Spa & Resorts dörrar. En unik möjlighet är att exempelvis nyttja Koster, fantastiska Koster som de flesta har hört talas om men som många kanske inte har besökt. Lägger du konferensen i Strömstad kan du få med Kosteröarna som en extra upplevelse i paketet, framför allt från april till oktober.
- Med båt tar man sig enkelt till Kosteröarna och just närheten till skärgården och de många aktiviteterna vi kan erbjuda, är det som gör oss unika, menar Tirill Saegrov. Vi samarbetar med tre restauranger på Koster och vi ser mer än gärna att våra konferensgrupper, som stannar två nätter, spenderar en dag hos oss för äta, njuta av vår spa-avdelning och nyttja våra konferensrum, för att andra dagen ta båten över till Koster. Vi försöker verkligen skräddarsy varje konferens så att våra gäster får chans till fler upplevelser, utöver att vara hos oss.

4

Cykla på koster
Och det finns stor kapacitet även ute på Kosteröarna.
- Den största gruppen hittills ute på Kosteröarna har varit 540 stycken, det finns i stort sett ingen begränsning, bedyrar Tirill Saegrov. Det finns exempelvis över 1 000 cyklar att hyra på ön. Efter båtturen ut går man av på en av bryggorna här, sätter sig på vars en cykel och cyklar exempelvis 20 minuter till Ekenäs herrgårdshotell, som vi samarbetar med. Där kan man avnjuta en lunch, en öl i baren, skaldjursbuffé eller grillafton m m. Valet är fritt! Man kan också ta alla måltider här på hotellet men ändå åka ut till Kosteröarna som en utflykt.
På vintern står ofta femkamps- och teambuildingaktiviteter på schemat, aktiviteter som fungerar både utomhus och inomhus. Även renodlade spa-konferenser, där arbetsgivaren bjuder på någon härlig behandling, är populära, enligt Tirill Saegrov.
- En spa-behandling är både lyxig och känns för många som en belöning. Vår spa-avdelning är väldigt stor så det finns fina möjligheter att behandla många samtidigt.

3

Säljer upplevelser
Tirill Seagrov med personal anpassar gärna konferensen efter vilken typ av företag det är och efter deras önskemål.
- Vi delar gärna upp grupperna så att de kan göra olika saker. En del kanske vill köra ett träningspass medan andra nöjer sig med en härlig promenad runt hotellet. Vissa kanske vill ut och prova på segling och rafting, medan andra istället vill testa vinprovning eller yoga. Och några vill bara sitta på en av våra balkonger och njuta av utsikten. Som sagt, möjligheterna är många, aktiviteterna är gränslösa och vi skräddarsyr varje konferens så att resultatet blir det allra bästa, det är vår styrka! Det och läget så här mitt i naturen, med havsdoften och skärgården alldeles utanför dörren. Vi säljer inte bara sängar på ett hotell, vi säljer den här destinationen och de många upplevelserna här.

Kortfakta:
Övernattning: Ja
Restaurang: Ja
Spa: Ja
Övriga aktiviteter: Ja
Parkeringsmöjligheter: Ja
Trådlöst internet: Ja
Bokning: tel 0526-303 40
Hemsida: stromstadspa.se


Senaste skningarna


Warning: require(/cache/senaste_sokningar.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8

Fatal error: require(): Failed opening required '/cache/senaste_sokningar.html' (include_path='.:/var/www/konferensbanken.se/include:/var/www/konferensbanken.se:/var/www/html:/var/www/intern.lokalguiden.se') in /var/www/intern.lokalguiden.se/modules/footer.php on line 8