Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaketTillval
Konferens i Eskilstuna


Eskilstuna är staden som har utsetts till både årets cykelstad och till Sveriges Popstad. Här ifrån kommer artister som Kent och Yvonne. Men det är inte allt, med sitt utmärkta läge endast en timmes bildfärd från Stockholm är Eskilstuna den perfekta staden att konferera i! Med närhet till storstadens puls men med en idyllisk känsla med goda möjligheter att koppla av. Ska ni boka er konferens i Eskilstuna får ni enkelt förslag på olika konferensanläggningar och konferenslokaler genom KonferensBanken.se. Här kan ni förlägga er konferens i såväl slott som gästgivargård och självklart finns det mängder av aktiviteter till er kickoff eller teambuilding.

Här hittar du ett urval av konferensanläggningar i Eskilstuna. Söker du annan typ av lokal är du välkommen att även besöka lokalguiden.se, som erbjuder lediga lokaler i Eskilstuna inom alla typer av segment.


Konferens i Eskilstuna

/konferenslokal/eskilstuna/strand_golf_ab-112?cs=64
Konferens, Södermanland, Eskilstuna
Strand Golf AB
logirestaurangbadaktivitet
Antal konferensrum: 3
Min/Max personer per konferensrum: 8/100

En anläggning med tidlös atmosfär, mitt i Mälardalen. Här kan du varva ner, njuta av lugnet och andas ren luft. Den friska lantliga atmo...