Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

First Hotel Grand Alingsås

top

Presentation

top
VÄLKOMMEN TILL OSS I ALINGSÅS
First Hotel Grand är ett anrikt hotell i hjärtat av Alingsås. Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag som uppskattar det där lilla extra och som vill ha guldkant på sin tillvaro. Med ett personligt engagemang från oss hoppas vi att ni ska få en fin vistelse på hotellet och vi kommer att göra allt för att ni ska trivas!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum32
Dubbelrum60
Max antal bäddar152
Konferenslokaler8
Grupprum8
Max konferens220
Max restaurang250
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Hotellet som är byggt 1911 har genom åren genomgått omsorgsfulla renoveringar med ambitionen att bevara hotellets ursprungliga känsla. Rummen är inredda i komfortabel, klassisk stil och sviterna är inredda med matsalsgrupp och badkar. Som det stadshotell vi är vill vi erbjuda boende för olika behov – vi brukar säga att ”vi har rum från budget till bröllop”.

Alla rum har dusch/wc på rummet och några rum i huvudbyggnaden har badkar eller jacuzzi. Fritt WIFI ingår alltid i hotellrumspriset likaså vår rikliga frukostbuffé. Rummen är renoverade mellan 2001-2008. TV-kanaler som erbjuds på rummen: SVT 1, SVT 2, TV 3, TV 4, Kanal 5, BBC, Eurosport, MTV, TV2 Norge och TV2 Danmark.

Lokaler

top

Hotellets fest- och konferensvåningar har allt som behövs för ett lyckat arrangemang – Modern inredning, tekniska faciliteter och all tänkbar övrig komfort kompletterar den genuina atmosfär som bara gamla sekelskifteshotell kan erbjuda. Våra vackra lokaler är väl genomtänkta och flexibla. Det i kombination med vårt breda och spännande aktivitetsutbud samt vårt personliga engagemang gör att vi kan förverkliga just ditt arrangemang.

Vi har erfarenheten av alla typer av konferenser, mindre mässor, utställningar, bankettmiddagar och temafester. Vi har 8 konferenslokaler varav den största rymmer upp till 220 personer. Vår konferensreception erbjuder kopieringsservice, servering och sekreterare/värdinna service.

Mat och Dryck

top

Vårt kök och förstklassiga service av mat & dryck är något vi är mycket stolta över. Som sig bör av ett stadshotell med 100-åriga traditioner är vårt restaurangutbud mycket flexibelt och vi har miljöer och menyer för alla tillfällen! Grand Veranda & Bar är hotellets a la carté restaurang och i Grands Matsal serveras frukost, lunch och beställningsmiddagar. I vår vackra Festvåning blir varje tillställning något alldeles särskilt – Bröllop, jubileumsfester och företagsevent – listan kan göras lång på arrangemang vi genomfört här.

Aktiviteter

top

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett digert aktivitetsprogram som förstärker och förgyller ert möte hos oss. Är man riktigt många delar vi upp gruppen på olika aktiviteter efter tycke och smak.

Vi har delat upp våra aktiviteter i fyra grupper (se nedan) Botanisera och inspireras av våra fastställda aktiviteter och skulle ni sedan ha andra önskemål kan vi säkerligen presentera en bra lösning till Er.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning