Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Grand Hotel Opera Göteborg

top

Presentation

top
För er bekvämlighet

Njut av god mat, trevligt umgänge eller en avslappnad spaweekend. Grand Hotel Opera har 198 personligt inredda rum i olika storlek och standard, en smakfull ā la carte-restaurang och konferenslokaler med plats för upp till 100 deltagare. För din bekvämlighet finns även ett wellnesscenter med ett mindre gym för Dig som gillar att träna eller söker avkoppling i en ny skön miljö. I anslutning till receptionen ligger hotellets lobbybar med skön puls och internationell atmosfär.

Perfekt läge - nära till allt

Med innerstadens bästa läge, precis vid Drottningtorget mitt i Göteborg finner ni Grand Hotel Opera. Med närhet till Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv på bekvämt gångavstånd ger vi dig en unik valfrihet. Bara ett stenkast bort hittar du även shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren i centrala Göteborg. Oavsett om du besöker Göteborg för en riktig kulturkväll, hektisk helg på stan, eller kanske en lugn spaweekend har vi en lösning för dig. Det finns inga gränser för de möjligheter som öppnar sig på Grand Hotel Opera - Ett riktigt cityhotell. Med direkt anslutning till Centralen, Nils Ericsonterminalen och P-hus Östra Nordstan, ligger vi alltid bra till - oavsett om du kommer med tåg, flyg, buss eller bil. Checka in på några minuter och var redo för en händelserik vistelse.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum100
Dubbelrum98
Max antal bäddar
Konferenslokaler4
Grupprum4
Max konferens65
Max restaurang
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Våra rum
Grand Hotel Opera gör ditt val av boende i Göteborg enkelt. Hos oss hittar du snabbt ett rum som passar det du efterfrågar. Vi har 198 rökfria rum fördelat i två sammanbyggda fastigheter. Den äldre delen, med anor från sekelskiftet hyser 74 ekonomirum och en seniorsvit. Den nyare entréfastigheten från 2008 inhyser 123 business, superior och deluxerum samt en juniorsvit.

Gemensamt för rummen är att de alla är funktionellt inredda och bland annat utrustade med 32" plasma-TV med ett brett filmutbud samt trådlös internetuppkoppling.

Titta närmare på respektive rumstyp för information om individuell utrustning.

Observera att våra minibarer är tomma. Våra gäster är välkomna att köpa förfriskningar från baren alt sätta in egen medhavd dryck.

Lokaler

top

Flexibelt & modernt konferenshotell i Göteborg
Grand Hotel Opera erbjuder er en modern miljö och ändamålsenligt inredda konferenslokaler i Göteborg. Möbleringen för er konferenslokal utformas efter antal deltagare och konferensens innehåll. Vi skapar förutsättningar för ett lyckat möte, oavsett mötets karaktär inkl videokonferens

Vi erbjuder konferenslösningar för hel- eller halvdagsarrangemang. I våra paket ingår kaffe, lunch och middagar, samt någon form av avslutande aktivitet - allt efter sällskapets önskemål.

Grand Hotel Opera är ditt affärshotell som skapar helhetslösningar och kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap. Kontakta vår konferensavdelning direkt för mer information om hur vi skapar perfekta förutsättningar för er konferenslokal.

Mat och Dryck

top

I hotellets restaurang avnjuter ni varje morgon en stor härlig frukostbuffé, för att sedan vara redo för en effektiv och händelserik dag. I restaurangen kan du även avnjuta en god lunch eller en härlig middag. Alla måltider intas i en avkopplande miljö som tillsammans med god mat fullbordar en lyckad matupplevelse.

I anslutning till restaurangen hittar du vår mysiga loungebar, en plats att samlas på eller att bara ta det lugnt. Välkommen!

Aktiviteter

top

Wellness & Gym
Grand Hotel Opera ger Dig alla möjligheter att hålla både kropp och själ i trim. På hotellet finner Du vårt modernt utrustade wellness center med möjlighet till träning och avkoppling. I fräscha och moderna lokaler hittar Du wellness pool, bastu, ångbad, avkylningspool, fotbad och solarium.

Vårt wellness center innehåller även ett mindre , men modernt utrustat gym med fria vikter och funktionella maskiner.

Välj själv om Du vill ta en avkopplande eftermiddag eller ett givande träningspass.

Känn Dig som hemma!

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning