Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Villa Sandudden

top

Presentation

top
Villa Sandudden består av två huvudhus (Villa Sand & Villa Udden) som båda är exklusivt utrustade med kök, matsal, umgängesrum och konferensrum.

Hela Villa Sandudden kan erbjuda konferenser för grupper för upp till 35 personer. I en enskild villa kan ta emot grupper på 4 -18 personer.
Ni är alltid helt själva i er villa eller på hela Villa Sandudden.

Villa Sandudden erbjuder en fantastisk upplevelse utöver det vanliga med modern teknik i en avslappnad miljö där land möter hav. Ett framgångsrikt hemma-hos koncept som varar länge.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum0
Dubbelrum0
Max antal bäddar0
Konferenslokaler2
Grupprum2
Max konferens30
Max restaurang0
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Villa Sand är det första huset på Villa Sandudden. Villa Sand är 100 år gammal och har en fantastik atmosfär, det är inredd i skön New Port stil med många snygga detaljer.

Huset har en lugn och harmonisk känsla och passar de lite mindre sällskapen. Till Villa Sand hör konferensrummet Strandrummet som ligger nedanför villan, precis vid vattnet.

När man hyr Villa Sand har man tillgång till bastu och Spa-bad. På vintern kan man bada isvak och på sommaren är det skönt att ta ett svalkande morgondopp vid bryggan. Man är alltid själv i sin villa och hyr man båda villorna är man helt själv på hela Villa Sandudden

I Villa Sand finns det fyra lrum. Huset har totalt två duschar och två toaletter. Det finns ett stort vardagsrum, ett kök och en matsal med en fantastisk utsikt över vattnet.

Det finns stora altaner med vackra utemöbler för att avnjuta en lunch utomhus när vädret så tillåter.

Vi har ytterligare rum i våra vackra småhus runt om på gården. Vi har Paviljongen, Bastu relaxen och Strindbergshuset som man också kan tilläggshyra.

Lokaler

top

Villa Sandudden har två stora mötesrum, Strandrummet och Orangeriet.

Strandrummet tillhör Villa Sand och ligger nedanför villan, precis vid vattnet. Ett magiskt rum med andra ord! Här finns det plats för 18 personer att konferera i styrelsesittning, vi har all teknik som ni behöver på plats och med den vackra naturen precis utanför fönsterdörrarna kommer ni att ha en fantastisk möte.

Orangeriet är det mötesrum som tillhör Villa Udden. Ett stort och vackert rum på 60 kvm med
14 meter glaspartier mot stora altaner och en vacker sjöutsikt.

Man kan möblera i styrelsesittning, U- bord eller skolsittning. Vitt, ljust och med en egen öppen brasa lovar det här mötesrummet mycket, och håller det.

Båda mötesrummen har öppen spis, A/C, golvvärme, projektor, ljudsystem, WiFI, whiteboard, skrivtavlor, fruktfat, smågodis, vacker belysning, högtalartelefon och skrivare.

För er som är lite färre, eller kanske vill ha några grupprum för diskussion har vi många möjligheter, alla med fokus på bekvämlighet. Hemma-hos känslan som finns överallt bidrar till en otrolig avslappning och många av våra gäster säger att det ökar kreativiteten.

Mat och Dryck

top

Aktiviteter

top

Miljön kring Villa Sandudden erbjuder bara den en massa aktiviteter, vi har Ingarö Golfklubb några hundra meter bort, ni kan lägga till båten vid någon av våra bryggor, låna våra roddbåtar för att fiska, ta en löprunda som börjar precis utanför dörren eller varför inte ta en härlig promenad i den otroligt fina natur som Ingarö erbjuder.

Vi ordnar med många olika aktiviteter, vad gäller motion och hälsa har vi bla en yogainstruktör, en chi-gong lärare och en erfaren PT som definitivt får er att svettas. På sommaren är det magiskt att ta en yogalektion precis vid vattnet på morgonen, för att sedan få äta en härlig frukost på altanen.

En otroligt uppskattad aktivitet är att laga mat tillsammans med varandra, antingen med vår personal eller lyxa till det med en mästerkock. Vin-, champagne- eller ölprovning är en annan populär aktivitet.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning