Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Tylebäck

top

Presentation

top
Hotell och konferens i Tylösand! En modern anläggning med ett brett utbud.
Ett stenkast från västkustens vita sandstränder och granne med några av Sveriges bästa golfbanor. Vi erbjuder allt från moderna konferens- och hotellrum till vandrarhemsboende & stugor med självhushåll. Varmt välkommen!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum0
Dubbelrum70
Max antal bäddar
Konferenslokaler9
Grupprum10
Max konferens150
Max restaurang190
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Hotell & Stugor

Tylebäcks Hotell består av 70 twinrum fördelade i hotellflyglar och separata hus, alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med vår unika natur. I tre separata hotellhus inryms sammanlagt 24 av våra smakfulla rum med dusch & toalett. En stor fördel med detta boendet är just flexibiliteten. Rummen har kompletterats med ett trevligt vardagsrum samt köksdel per fyra rum. En trevlig yta för samkväm och samtidigt kan vi erbjuda kvalitativa hus för grupper och familjer. Allt för att kunna tillmötesgå våra gäster på bästa tänkbara sätt. I vår Nissanbyggnad erbjuder vi nu vandrarhem bestående av 16 fina twinrum med två bekväma hotellsängar, skrivbord, toalett & handfat. Separata herr- & damduschar finns i korridoren.

Lokaler

top

Unika Möten
Tylebäcks konferensmiljö inspirerar till kreativa möten, nya kunskaper och erbjuder stor flexibilitet. Hos oss finns ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler som kantar vår naturliga park med öppna gräsytor och höga tallar. Perfekt för teamaktiviteter, avkopplande boulespel eller bara njuta av kvällssolen.

Totalt har vi nio välutrustade lokaler som alla erbjuder naturligt dagsljus, är funktionella och ändamålsenliga. Utöver dessa har vi 10 grupprum som även fungerar som möteslokal för mindre sällskap. Vår största lokal har plats för upp till 150 personer vid biosittning och hundratals kreativa tankar.
Alla mötesrum är vackert belägna inom vårt natursköna område. Vi anordnar allt från mässor, events och större konferenser till små personliga möten. Med gediget yrkeskunnande hjälper vi dig att få ut det bästa av vistelsen hos oss.

Mat och Dryck

top

Fest, mat & dryck

Vare sig du vill fira din födelsedag, överraska någon, anordna en oförglömlig fest till dina anställda eller vänner – stora som små arrangemang, vi ordnar din fest efter dina önskemål. Under många år har Tylebäck haft förmånen att arrangera fantastiska fester för förälskade brudpar, glada födelsedagsfirare och andra jubilarer. Vi arrangerar allt från den lilla tillställningen till den stora festen för flera hundra gäster.
Även vår underbara park står värd för vigslar och utomhusfester –möjligheterna att göra er dag till ett minne för livet är många på Tylebäck! Vi vet hur viktiga detaljerna är och kan hjälpa till med planering av hela festen. Vi finns här för er!

Aktiviteter

top

Hos oss har du möjlighet att finna energi för både kropp och själ så missa inte chansen att träna i vårt fantastiska gym MB New Body Fitness Center eller njut av ett Yogapass.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning