Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Hooks Herrgård

top

Presentation

top
Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård den naturliga mötesplatsen för konferens, event och möten.

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler. Förutom den vackra miljön har vi den bästa maten, det bekväma boendet och fantastiska medarbetare. Vi anser att Hooks Herrgård har Smålands trevligaste konferensmiljö, det tycker våra gäster också.

På Hooks Herrgård finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Lägg därtill möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst golfen!
Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.

Hooks herrgård är en av de första konferensanläggningarna i Sverige. När Sigvard Edberg på 60-talet kom på idén att bygga ett konferenshus var det många som tyckte att han var galen. Inte kan man väl kombinera konferens med god mat och boende? Det blev snart bevisat att Sigvard var helt rätt ute. Idag har Hooks Herrgård snart 50 års erfarenhet av konferenser och möten.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum22
Dubbelrum83
Max antal bäddar236
Konferenslokaler12
Grupprum8
Max konferens300
Max restaurang300
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

På Hooks Herrgård finns 236 bäddar fördelade på 105 rum i olika rumskategorier.
Rummen är fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna, Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan.

Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk.

Traktören

Lokaler

top

På Hooks Herrgård finns alla konferenslokaler samlade på en plats. Här finns plats för det intima mötet, den utmanande utbildningen eller det stora eventet. Det finns tolv konferenslokaler och åtta grupprum, med plats för upp till 300 personer. I konferenslokalerna bjuder vi på godis, frukt och vatten. Läs om våra konferenslokaler.

I våra konferenslokaler finns whiteboard, blädderblock samt block och pennor.
Vi erbjuder den senaste tekniken med dator, projektor och ljudanläggning i samtliga konferenslokaler. Allt för att du smidigt ska kunna genomföra ditt möte, föreläsning eller din presentation.
Ta endast med ett USB minne till föreläsningen, så fixar vi resten. I våra två största konferenslokaler finns det tillgång till trådlös mygga eller headset. Hörslinga och övrig utrustning hyrs in vid efterfrågan.

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Köket är Herrgårdens hjärta. Här tillagas omsorgsfullt middagar med hjälp av årstidens läckerheter.
I Herrgårdens vackra matsal med utsikt över Hokasjön njuter du av en smakfull middag med tillhörande drycker. Middagen avslutas med en kopp kaffe en trappa upp i någon av våra stämningsfulla salonger.

Utsökt tillagad mat med hänförande utsikt över Hookasjöns stilla vatten är en upplevelse man aldrig glömmer. Här kan du i lugn och ro njuta medan kockarna hänför dig med sina kunskaper.
Tillsammans med den trivsamma baren, de ståtliga salongerna och den ombonade lobbyn blir restaurangen en självklar medelpunkt för både givande möten och stilla kontemplation.

Varmrätt

Aktiviteter

top

Att ta en paus från konferensen är viktig av flera anledningar. Stärk gemenskapen med en kreativ aktivitet eller teambuilding. Ta vara på adrenalinkicken och förvandla den till nya tankar och idéer. Aktivitetsutbudet har ingen begränsning - om du inte hittar aktiviteten du söker hjälper vi gärna till.

Många av våra aktiviteter är för att stärka gruppkänslan och utvecklas tillsammans. Konferensaktiviteterna arrangerar vi både själva och tillsammans med våra partners.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Strax intill E 4 - tre mil söder om Jönköping, utmed väg 30
mot Växjö, ligger Hooks Herrgård.

Tack vare vårt geografiska läge, samt att vi har möjlighet att ta emot sällskap upp till 300 personer, har många företag genom årtionden valt att träffas på Hooks Herrgård.