Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Karlstad Congress Culture Centre

top

Presentation

top
Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna kongressanläggningar. Totalt 18 lokaler fördelat på 18 000 kvadratmeter mötesyta där största salen, kongresshalen, tar 1604 personer. Restauran Karl IX är Svanenmärkt och har plats för 1400 sittande gäster.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum
Dubbelrum
Max antal bäddar
Konferenslokaler18
Grupprum
Max konferens1604
Max restaurang1400
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Karlstad erbjuder en mängd olika hotell och boenden, allt från enkelhet och personlig charm till lyx. Och vi hjälper naturligtvis gärna till med bokning av rum.

Lokaler

top

Konferenslokalerna

Karlstad CCC har totalt 18 möteslokaler med kapacitet från 6 till 1604 personer. Två utav lokalerna erbjuder gradängsittning – Kongressalen och Solasalen. Dessutom finns restaurang Karl IX med plats för 1200 sittande gäster. Samtliga möteslokaler är ljusa, luftiga och har utsikt över den mäktiga Klarälven och Sveriges längsta stenbro. Alla möteslokaler är fullt utrustade med den senaste tekniken, projektorer, projektordukar, white boards, samt interaktiva skrivskärmar. Väggarna för många av lokalerna är anpassningsbara och salarna kan på så sätt integreras.

Mat och Dryck

top

Restaurang Karl IX
Karl IX, Karlstads grundare, har gett namn åt vår bankettmatsal med plats för upp till 1 400 sittande gäster. En flexibel och, trots sin storlek, gemytlig restaurang som vi anpassar helt efter antalet gäster och tillfälle.

En smak av Värmland – i världen.
Med avstamp i våra värmländska mattraditioner och närproducerade råvaror och produkter, skapar vi spännande menyer anpassade efter årstid och inramning. Naturligtvis lånar och inspireras vi av världens mat. Ambitionen är bjuda på matupplevelser med hälsa och miljö fokus och att hitta nya smaker, kombinationer och upplevelser precis här – och runt hörnet.

Aktiviteter

top

Karlstad CCC erbjuder en mängd olika aktiviteter, både i egen regi och genom lokala aktivitetsföretag. På Karlstad CCC är några av de mest populära aktiviteterna Köksmästarens tårtverkstad, Restaurangchefens Bartenderskola, casinokväll, körslaget och quizkväll. Genom lokala partners erbjuder vi bland annat kajak- och kanotpaddling, paintball, konstupplevelser, stadsvandringar och spa-upplevelser.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning