Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Två Skyttlar

top

Presentation

top
Det är lätt att specificera vad Två Skyttlar inte är. Vi är inget eventcenter eller maskerat stadshotell. Vi är ett gediget familjeföretag med lång erfarenhet av att arrangera konferenser. Redan för 27 år sedan när Tommy och Ingegerd tog över verksamheten bestämde dom sig för att skapa en konferensanläggning med möjligheter för kreativa och effektiva konferenser där människor möts och utvecklas.
Så här snart 30 år senare kan vi konstatera att våra gäster kommer till oss för just detta, effektiva möten i inspirerande miljö.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum20
Dubbelrum39
Max antal bäddar90
Konferenslokaler9
Grupprum9
Max konferens100
Max restaurang120
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

En god sömn är a och o för att orka ge allt under konferensen. Hos oss på Två Skyttlar finner du de bästa förutsättningar för just detta. Tystnaden, sovmiljön och komforten är helt avgörande. En stunds privat avkoppling och kanske en öppen altandörr direkt ut mot naturen ger nattlig ro och en god sömn. Totalt har vi 59 fyrstjärniga rum med 90 bäddar. Alla våra rum är utrustade med dusch, toalett, satellit-Tv, hårtork, strykjärn, telefon och kostnadsfri trådlös Internetuppkoppling.

Lokaler

top

Vi har Mötesvåningar som inbjuder till kreativitet och inspiration. Miljöerna ger helt nya grunder för att utveckla och stimulera deltagarna och ger också de bästa förutsättningarna för att ni skall få en effektiv konferens!

När man bokar en mötesvåning har gruppen ensam tillgång till grupprum, samlingsrum och konferenslokalen, allt på samma våning.

För dig som bokar konferens innebär detta koncept att du kan fokusera och lägga din energi på det du skall göra!

Alla våra lokaler är utrustade med pc-projektor, dator, stor whiteboardtavla, blädderblock, , anteckningsblock, pennor och namnskyltar. Dessutom bjuder vi på fritt mineralvatten, juice ,frukt och kaffe. I grupprummen finns whiteboardtavla och blädderblock.

I alla konferenslokaler kan du dessutom koppla upp dig mot vårt trådlösa bredband alternativt fast internetuppkoppling, på rummen finns ett trådlöst nätverk om du vill kolla mejlen innan du äter middag.

Mat och Dryck

top

Våra kockars genuina matkunnande och kärleken till att laga mat från grunden ger våra gäster dagligen fantastiska matupplevelser.

Här hos oss använder vi gärna ekologiska med framförallt lokalt producerade råvaror. Till exempel har vår köttleverantör sin verksamhet i vår grannby Öxabäck.
Vår ljusa och vackra matsal rymmer 120 gäster, till detta finns vår nybyggda lounge med plats för cirka 40 gäster. Här dukar vi till frukost, lunch och middag.
Vår frukost är värd en hel egen sida, att slå sig till ro tidigt på morgonen, med tända ljus och vår frukostbuffé blir helt enkelt en väldigt bra start på dagen!

Aktiviteter

top

Med två nya samarbetspartners kan vi i stort sett erbjuda vilka aktiviteter ni önskar, bara fantasin sätter gränser. Upplev känslan att gå på glödande kol, samarbeta med kollegorna i slaget om skatten, lyssna på en inspirerande föreläsning, njut av vår vackra natur med lunch utomhus tillagad över öppen eld, eller koppla av med ett varmt bad i vår badtunna. Lugn och ro eller fartfyllt äventyr, vi har fantastiska möjligheter! Nedan ser du exempel på en rad olika aktiviteter vi erbjuder just nu, hittar du inget som passar er grupp? Oroa dig inte, frågan är inte om vi kan lösa aktiviteten utan hur vi kan lösa den!

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning