Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Skogshem & Wijk

top

Presentation

top
En plats skapad för möten – det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2-400 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 195 bekväma hotellrum med 227 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 20 minuter från Stockholms innerstad.
Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym, motionsslingor och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Hos oss ingår 15 minuters Business Energy Break för era mötesdeltagare. Vår hälsoinspiratör genomför övningar för att väcka, sträcka och mjuka upp trötta och stela kroppar, ger tips på hur ni kan få mer Business Energy i ert möte eller bjuder på en god Energy Shot.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum163
Dubbelrum32
Max antal bäddar227
Konferenslokaler16
Grupprum18
Max konferens400
Max restaurang390
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Sängen är bäddad, vinden susar lätt i tallarna runt huset och du kan varva ner totalt. I Skogshem & Wijks bekväma hotellrum vaknar du utvilad till mötet. Från de flesta av rummen har du dessutom havsutsikt. Och skulle du behöva arbeta är det inget problem – samtliga rum är utrustade med trådlöst bredband samt utrustade med LED-TV med internet direkt i TV:n via Android operativsystem.

Lokaler

top

Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten. Vi har 52 funktionella, ljusa och luftiga möteslokaler med sjöutsikt för 2 - 400 personer. Dessutom har vi rymliga allmänutrymmen och en vidsträckt naturtomt som gjorda för konferenser, utbildningar och event. Både inne och ute.

Samtliga lokaler har fönster och är utrustade med stora skrivytor, projektor, block och pennor.
Vår näst största lokal är extra säkerhetsanpassad och i vår stora och funktionella EventArena kan du lansera bilar, bussar och lastbilar. Trådlöst internet finns på hela anläggningen.

Mat och Dryck

top

För oss är varje måltid viktig för att du ska få näring och energi till möten och aktiviteter. Därför lagar vi all mat från grunden med väl utvalda råvaror.

Vi tycker också att variation och ett brett utbud är viktigt för att du ska kunna välja den mat och dryck som du tycker om och mår bra av. Därför serverar vi både det som är hälsosamt för kroppen och för själen, smalt och brett, sunt och sött.

Råvarorna vi väljer är ekologiska, närproducerade och säsongsanpassade så långt som möjligt.
Valet sker utifrån en omsorg om dig som vår gäst och för miljön vi lever i.
Vi vill helt enkelt att du ska äta gott och må bra när du är hos oss.

Till lunch väljer du bland soppa, två varma rätter och ett dignande salladsbord samt goda bröd.
Middagarna är fest med väl komponerade menyer. Vi ger gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till måltiden.

Välkommen till bords!

Aktiviteter

top

På Skogshem & Wijk finns det mängder av möjligheter att krydda programmet med meningsfulla aktiviteter. Både inne och ute. Vi har 200 000 kvadratmeter naturtomt med strandlinje och erbjuder
en mängd aktiviteter med både fartfyllda och stillsamma inslag.

På vår anläggning finns alla möjligheter till Business Energy. Inomhus har vi två fullt utrustade gym. Utomhus hittar du motionsslingor för stavgång eller löpning på tre, fem eller tio kilometer.
Stavar lånar du i receptionen.

Eller varför inte prova på kappsegling på er nästa konferens, utbildning eller event? På en kappseglingsbåt är lagets förmåga att kommunicera, samarbeta och agera avgörande för att nå bra resultat. Är detta viktigt även i er verksamhet? I så fall rekommenderar vi kappsegling som verktyg
till er lagaktivitet.

Vi kan erbjuda allt från provningar av mat & dryck, musikfrågetävlingar till enklare aktiviteter som biljard och dart.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning