Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Möckelsnäs Herrgård

top

Presentation

top
Ibland kan det vara skönt och nyttigt att komma bort från den vanliga miljön, att träffas och umgås under helt andra former. Möckelsnäs Herrgård med omgivningar kan vara just en sådan plats för dig! Här blir dina inspirerande konferenser eller avkopplande semesterdagar upplevelser du bevarar i varmt minne länge. Hotellet ligger vid sjön Möckelns strand, omgiven av lummig ädellövskog och en vackert blommande slottspark.

Närmaste grannar är naturreservaten Kronan, Taxås och Höö med dess hagmarker, stigar och raviner liksom Linnés Orangeriträdgård och hembygdsparken Råshult. Här är du på landet men ändå nära tätorten Älmhult, bara några mil från Växjö och med goda kommunikationer till Malmö och Köpenhamn.

Vårt kök strävar efter att så långt det går använda närproducerade, kravmärkta och ekologiska råvaror. I vår ljusa och vackert inredda matsal med fantastisk utsikt över stilla vatten blir måltiden, oavsett vad du valt från vår varierade och spännande meny, en stund för njutning.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum1
Dubbelrum46
Max antal bäddar100
Konferenslokaler8
Grupprum8
Max konferens240
Max restaurang150
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Möckelsnäs Herrgård har 46 rum med 100 bäddar. 46 dubbel- och superior dubbelrum som 4 familjerum och 1 enkel rum.
Rummen är behagligt och smakfullt inredda med extra tjocka bäddmadrasser i sängarna. Varje rum har Flatscreen TV- 56 kanaler (10 Sverige, 12 Engelska, 11 Tyska, 4 Holländska, 4 Polska, 2 Ryska, 2 Turkiska, 1 Arabisk, 4 Italienska, 2 Frankska, 3 Spanska, 1 Kinesiska) och gratis uppkoppling; 8Mb/s.

Restaurangen rymmer 150 sittande gäster och konferensanläggningen kan ta emot 156 + 240 deltagare.

Lokaler

top

Konferensrummen på Möckelsnäs Herrgården är utformade så att deltagarna befinner sig nästan mitt i naturen, i lugn och ro och med bästa förutsättningar att fokusera på vad konferensen handlar om! Lokalerna har fått namn efter de tidigare herrgårdsägarna och kan möbleras utifrån era önskemål.

Alla konferansrum är fullt utrustade med:
luftkonditionering
trådlöst internet
laserskrivare/kopiator
projektor (hdmi-/usb-/vga-koppling)
plattskärm TV (hdmi-/usb-/vga-/scart-koppling)
konferens telefonmöte (Skype)
dvd & högtalare
whiteboard
overheadprojektor
flip over
sjöutsikt
kylda/kolsyrat vatten, godis & frukt

1. Tukasson, 8-10 platser
2. Liljesparre, 40-60 platser*
3. Stierna, 18-22 platser*
4. Cederhielm, 18-22 platser
5. Falkengren, 44-85 platser*
6. Von Horn, 8-10 platser
7. Nedre Verandan, 8-22 platser
8. Linneum, 60-240 platser (bio)
(* U-bord/skol- eller bio)

Mat och Dryck

top

Vår restaurang tar emot små och stora sällskap, väl planerade arrangemang och spontana besök. Vägen ut till Möckelsnäs Herrgård är magisk och redan den värt resan! Kanske bättrar den friska luften på aptiten... och därför är du alltid välkommen hit precis som du är. På väg in i matsalen eller ut till terrassen passerar du vårt vinsortiment och bar, där du hittar prisvärda komplement till den befriande sjöutsikten! Kom hit en stund efter jobbet, eller ta med vänner och familj i helgen. Vi tar hand om disken...

Aktiviteter

top

Vi kan erbjuda flera roliga utomhusspel. Efter en intensiv mötesdag kan det vara skönt att slappna av och tänka på något annat en liten stund. Den informella delen av en konferens möte är ofta den viktigaste delen. Att avslappnat få prata med kollegorna och lära känna dem bättre. Ofta sker det i baren eller loungen, så varför inte över en "lätt" aktivitet i trädgården denna gång. Lagarbete och individuella prestationer kan hjälpa dig.

Du kan välja mellan följande spel:
Plockepinn (stort för utebruk)
Kubb
Boule
Kasta hästsko
Krocket
Yatzy (stort för utebruk)
Pion eller flaskfotboll

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning