Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Grand Hotel Garden Malmö

top

Presentation

top
Högklassigt boende i hjärtat av Malmö

Mitt i centrala Malmö hittar ni det stilfulla Grand Hotel Garden. Vi är hotellet för dig som värdesätter kvalité och funktionalitet i kombination med avkoppling eller nöje. Boka ett hotellpaket och passa på att ta en avkopplande spaweekend, eller varför inte checka in i vår festvåning för en rolig helg full av nöjen!

Centralt beläget hotell
Grand Hotel Garden strävar ständigt mot att erbjuda personlig service och hög kvalitet för alla våra gäster. Hotellets läge gör att vi har tillgång till konferenslokaler, festvåning, spa och gym. Arrangera möten, relaxa och träna, allt i närheten av hotellets lokaler!

Varmt välkomna till Nya Grand Hotel Garden i hjärtat av Malmö!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum75
Dubbelrum100
Max antal bäddar0
Konferenslokaler3
Grupprum3
Max konferens80
Max restaurang0
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

På Grand Hotel Garden hittar du alltid ett rum som passar dina önskemål. Vi erbjuder totalt 170 välutrustade och centralt belägna rum av olika slag, däribland några generösa sviter. Våra mycket prisvärda rum är ljusa, funktionellt inredda och bland annat utrustade med LCD-TV och trådlös internetuppkoppling. Se respektive rumstyp för individuell utrustning.

Lokaler

top

Grand Hotel Garden är ditt affärshotell som hjälper dig fram till den ultimata konferensupplevelsen. Tillsammans med er anpassar vi en konferenslokal efter syftet för er sammankomst och möblerar efter antal deltagare. En konferens eller ett möte kan ha många olika ansikten, men oavsett vilken form ditt möte tar, ger vi dig förutsättningarna till en lyckad sammankomst. Vi hjälper gärna till med helhetslösningar som kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap.

Mat och Dryck

top

I hotellets restaurang kan du som gäst avnjuta en stor härlig frukostbuffé. Allt detta i kombination med en avkopplande miljö med närhet till vår loungebar, en plats att samlas eller sitta ner och bara ta det lugnt i.

Aktiviteter

top

Vi kan erbjuda våra konferensgäster en fika i våra underbara takträdgårdar.
En härlig bensträckare med frisk luft, mitt i grönskan!

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning