Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Steningevik Konferens AB

top

Presentation

top
När du kommer till oss är det din konferens och ditt möte som är det viktigaste. Mötet mellan människor – kollegor och vänner – står i fokus. Men det är flera möten som gör helheten.
Mötet med oss till exempel – i receptionen, vid bokningen, i restaurangen, i konferenslokalerna och vid andra tillfällen. Vi har under många år arbetat för att göra ditt möte och din konferens hos oss så minnesvärd som möjligt, både med dina kollegor och vänner, men också med oss här på Steningevik
i Stockholm, nära Arlanda.

Hos oss är varje detalj lika viktig för helheten. Vår prisbelönta restaurang erbjuder härliga matupplevelser. Konferenslokalerna och tekniken håller mycket hög kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för ett bra möte. Varmt välkommen!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum42
Dubbelrum9
Max antal bäddar60
Konferenslokaler10
Grupprum4
Max konferens100
Max restaurang100
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

En lång dag med konferens närmar sig sitt slut. Lite trött! Ett bekvämt och trevligt boende är du självklart värd efter en kreativ och arbetsam dag och en god middag. Våra vackra rum har alla bekvämligheter och servicen är genuin. Vi vill att du ska ha det riktigt skönt och avkopplande i
ditt rum och det är vi säkra på att du får hos oss på Steningevik i Stockholm nära Arlanda.

Från stranden i Sandvik genom blomsterängen i Ängsvik till de stora träden i Skogsvik – någonstans där kommer du att bo.

Hotellrum

Lokaler

top

Förväntningar inför mötet. Människor samlas från olika håll. Viktiga frågor ska blandas med trevliga upplevelser. En av grundförutsättningarna för att mötet ska bli lyckat är ändå möteslokalen.

Våra varsamt renoverade och nybyggda konferenslokaler är genomtänkta och trevliga och har plats för allt mellan sex till 100 deltagare.

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Stearinljusen är tända och dukarna är vita. Vår erfarna hovmästare berättar om kvällens meny och sommelieren rekommenderar utvalda viner till maten. Säsongens råvaror tillsammans med lokala specialiteter tillagas omsorgsfullt i vårt högklassiga kök.

Den rustika känslan och den storslagna utsikten över Mälaren gör måltiden till en upplevelse, oavsett om det är frukost, lunch eller middag.

Menyn är utarbetad så att alla ska kunna finna något hos oss som faller dem i smaken.
De bästa råvarorna är en självklarhet och kockarnas skicklighet gör våra rätter till en upplevelse.
Ett utvalt vin utifrån de rätter ni önskar höjer smakerna ytterligare.

Inspirerade av lokala specialiteter och en stor matglädje kan vi lova en minnesvärd middag.

Vickning

Aktiviteter

top

Steningevik kan erbjuda många aktiviteter, vissa genomför vi själva och för andra aktiviteter tar vi hjälp av rutinerade aktivitetsbolag som dessutom erbjuder säkerhetsutbildad och kompetent personal. Nedan följer ett axplock av olika aktiviteter och många fler finns.
Kontakta oss gärna om du önskar fler förslag.

- Mindfulness
- Zumba
- Hockeyspelsturnering
- Smakprovningar
- Musikfrågesport
- Bada i vedeldade kar
- Lådbilsbygge
- Vattenskidor

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Från Stockholm respektive Uppsala tar det ca 30 minuter. Följ E4:an norrut, sväng av vid avfarten Sigtuna, Märsta, Arlandastad. Kommer du från Uppsala, kör E4:an och ta av vid Sigtuna, Märsta S. Kör cirka fyra km. I rondellen tar du mot Valsta, Steninge Slott. Ca 50 meter efter rondellen - mitt emot Statoil bensinstation - tar du vänster mot Steninge allé. Följ vägen rakt fram ca två km och du hittar oss nere vid vattnet på vänster sida.