Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Hotell Högland

top

Presentation

top
Hotell Högland är ett 4-stjärnigt konferenshotell med full fokus på hög service & bra kvalitet.
Det genuint småländska lyser genom verksamheten & köket tillagar stolt närproducerat kvalitetskött.
Utöver att se till att Er konferens blir den bästa, kan vi dessutom stoltsera med eget SPA.
Utbildade terapeuter gör Er vistelse hos oss till en paus i vardagen.

Med andra ord – det finns mycket som talar för Hotell Högland. Med ett läge ”mitt i Småland” når över åttio procent av befolkningen oss inom tre timmar & det går direkttåg till Nässjö från storstadsregionerna Stockholm, Göteborg & Malmö.

Alla våra konferenslokaler är fullt utrustade med LCD-kanon, trådlöst fritt bredband & ljudanläggning som standard. Vår kapacitet täcker grupper upp mot 300 personer & vi har fräscha grupprum att tillgå. Vår konferenspersonal finns på plats på konferensvåningen & står till ert förfogande.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum83
Dubbelrum21
Max antal bäddar180
Konferenslokaler9
Grupprum1
Max konferens300
Max restaurang300
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Hotell Högland är ett mycket prisvärt hotell bara ett stenkast från Jönköping. Via riksväg 33 tar det enbart ca 30 minuter hit med bil och Axamo flygplats ligger ca 5 mil härifrån.
Vår reception är bemannad dygnet runt. Vi arbetar ständigt med att hålla en hög säkerhet på Hotell Högland och har för din trygghet en hjärtstartare (defibrillator) i receptionen. Självklart är hela vårt hotell rökfritt. På baksidan av Hotell Högland finns en kostnadsfri parkeringsplats och vi erbjuder
även varmgarage mot avgift.

Lokaler

top

otell Högland är ett ultimat konferenshotell och det geografiska läget är ett av flera skäl att boka ett förmånligt konferenspaket hos oss. Antingen om du är ute efter ett välorganiserat konferenshotell eller planerar en kongress med helpension, eller en effektiv dagkonferens. Vi är den perfekta mötesplatsen för gäster från norr till söder, öster till väster. Cirka 80% av Sveriges befolkning når oss inom tre timmar och det går direkttåg från Stockholm, Göteborg och Malmö.

Alla våra konferenslokaler är fullt utrustade med LCD-kanon, trådlöst fritt bredband och ljudanläggning som standard. Vår kapacitet täcker grupper upp mot 300 personer och vi har fräscha grupprum att tillgå. Vår konferenspersonal finns på plats på konferensvåningen och står till ert förfogande.
I alla våra konferenspaket ingår isvatten, frukt och godis.

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Grunden för att du ska trivas är att du själv kan välja hur du vill ha det. Blir du sugen på något att äta har vi restaurangen i bottenvåningen. Med god mat, allt från dagens till à la carte och vegetariskt.
Här finns också en mysig bar om du vill ha en enklare måltid eller bara något gott att dricka.
Hos oss hittar ni mat & dryck till rimliga priser.

Mat

Aktiviteter

top

I samband med en konferens kan det vara trevligt att ta sig tid att göra något helt annat än vad man vanligen gör tillsammans. Någon form av aktivitet brukar alltid bli ett positivt inslag på konferensen. Detta oavsett om man väljer någon enklare aktivitet där alla kan vara med oavsett fysiska förutsättningar eller om man vill satsa på lite mer action där det ibland krävs lite extra av deltagarna.
Vi kan ordna det mesta när det gäller arrangemang och events. Det är bara fantasin som sätter gränsen.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning