Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Sands Hotell Sandhamn

top

Presentation

top
Sands Hotell erbjuder en exklusiv konferens längst ut i skärgården. Modernt och elegant och samtidigt avspänt och personligt. Perfekt för mindre grupper. När ni hyr hela huset har ni tillgång till alla tre våningsplanen med 19 dubbelrum, stora sällskapsrum/konferensrum, relaxavdelning och terrass mot hamnen.

Sands Hotell vänder sig i första hand till konferens eller event grupper. Sommarperioden eller under våra weekends är vi ett vanligt hotell som erbjuder individuellt boende. Året runt kan du hyra hela eller delar av hotellet för exempelvis fest, bröllop eller kurs.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum1
Dubbelrum19
Max antal bäddar38
Konferenslokaler1
Grupprum1
Max konferens1
Max restaurang1
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Stora sviten

Den stora sviten på 220m2 ligger högst upp i hotellet och är lite lyxigare. Är man en större grupp är Stora sviten ett perfekt komplement till Stora konferensen. Man äter måltiderna i Stora konferensen men fördrinken, avecen och kaffet tar man uppe i Stora sviten framför brasan.

Stora sviten är även perfekt för mindre möten. 12 personer får plats runt det stora mahognybordet. Stora sviten har öppen spis, soffgrupp, tre dubbelrum och en stor egen terrass.

Lilla sviten

Lilla sviten är på 45m2 och är ett större dubbelrum med open spis. Lilla sviten har även en matplats ett tillhörande kök, kapprum samt badrum med badkar. 6-8 personer får plats runt matbordet. Lilla sviten går att koppla ihop med ett dubbelrum.
Lilla sviten kostar 3500 kronor/natt för 2 personer inklusive frukost.

Lokaler

top

Sands Hotell är inget traditionellt konferenshotell. Det är mindre och personligare och oftast tar vi bara emot en grupp i taget, som disponerar hela hotellet. Konferensen börjar redan på skärgårdsbåten ut till oss, och sedan flyter arbete och umgänge in i varandra på ett naturligt sätt – när ni sitter i sofforna vid brasan på kvällen, kopplar av i relaxen eller äter frukost i solen på terrassen.

På Sands Hotell finns 15 dubbelrum, en liten svit, plus en stor svit på 220 m2 med 3 dubbelrum och en stor terass. Totalt rymmer hotellet 19 dubbelrum.

På Sands Hotell får din grupp en egen kock som skräddarsyr måltiderna efter ert konferens schema; generösa frukostar, nybakade bullar till förmiddagsfikat, sunda luncher, afternoon tea, trerättersmeny i gourmetklass, pic-nic, goda drinkar eller matiga nattmackor.

En konferensaktivitet på Sands kan exempelvis vara matlagning tillsammans med vår köksmästare eller en vinprovning med en sommelier. Vi har nära samarbete med olika guider som skräddarsyr utomhusaktiviteter.

Mat och Dryck

top

Fräscht och vällagat är min matfilosofi. Får jag tag i en leverans med Sandhamnsströmming eller havtorn från Harö så använder jag naturligtvis det.
Ursprungssäkrat och närproducerat vill jag ha det. På våren letar jag vårprimörer, och när det är höst bjuder jag gärna på vilt, och färska bär. Därför vill jag inte presentera fasta menyer långt i förväg.”, köksmästare Magnus Holmbom

Sands Restaurang är öppen för enstaka bordsbokningar under våra weekends samt under sommarveckorna. Alla som bokar konferens, fest eller bröllop en egen kock till sitt förfogande. Generösa frukostar, sunda luncher, trerättersmiddagar i gourmetklass, eftermiddagsscones, goda drinkar eller en nattmacka. Säg bara till vad ni behöver!

Aktiviteter

top

Sandhamns unika läge i ytterskärgården bjuder på massor av möjligheter. Vi samarbetar med Sandhamnsguiderna och skräddarsyr arrangemang för din grupp. Vad sägs om att fiska havsöring eller gädda med en egen fiskeguide, ta en båtutflykt till ytterskärgården och duka upp pic-nic, eller segla trimaran med proffsseglare? Ni kan också besöka den lokala fiskaren och smaka på nyrökt fisk, bli guidade runt ön, flyga sjöflygplan eller paddla kajak.

I huset kan vi erbjuda vinprovning eller champagneprovning, Matlagning med en kock är en omtyckt konferensaktivitet, eller varför inte bara slappa i husets relaxavdelning?

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning