Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Knistad Hotell & Konferens

top

Presentation

top
Är du nöjd är vi nöjda. Kanske låter det som en klyscha men för oss är det av avgörande betydelse i varje enskilt möte med våra gäster. Självklart är vi stolta över att många upplever Knistad Hotell och Konferens som en av landets ledande anläggningar i sitt slag. Att Knistad är vackert beläget öster om Skövde och lätt att nå från både Stockholm och Göteborg är givetvis andra fördelar.

Vi erbjuder dig kreativ miljö, smakupplevelser, vila, rekreation och golf. Men också en upplevelse som dröjer kvar, och som du gärna återvänder till.

Välkommen!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum9
Dubbelrum70
Max antal bäddar165
Konferenslokaler10
Grupprum5
Max konferens300
Max restaurang300
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Uppmärksamhet, närhet och kvalitet är självklara rättigheter för våra gäster. Alla hotellrum har dusch eller bad, wc, telefon, radio och kabel-tv. Det lyxigaste vi har är trots allt doften från naturen, tystnaden och den bästa kudden är för övrigt en lyckad och händelserik dag, och det kan vi lova att du har upplevt när du går till sängs här.

Rummen är givetvis av högsta kvalitet. Vårt hotell har 165 bäddar i 79 rum, allt i toppmodernt skick. Vi erbjuder en dignande frukostbuffé, brödet och marmeladen gör vi själva. Vi sätter alltid dig i centrum, vår miljö och vårt läge erbjuder dig allt det goda du kan önska dig. Är du nöjd är vi nöjda..

Sovrum

Lokaler

top

Knistad har fått en rad olika utmärkelser som gör att vi med fog vågar påstå att vi är en av Sveriges bästa konferensanläggningar.

Ett viktigt möte kräver rätt omgivning och inramning. Trivs deltagarna blir sammankomsten mer givande för alla. Det gäller såväl stora internationella kongresser som det personliga samtalet mellan två personer. Hos oss vistas du i en genuin herrgårdsmiljö, lugnt och nära till naturen. Här finns inget som stör.

Passa på att kombinera konferensen med någon av alla våra spännande aktiviteter i omgivningen.

Konferenslokalerna är många och rymliga och tillhandahåller den modernaste tekniken. Här finns tolv olika lokaler och konferenskapacitet för mer än 300 personer. Ingår gör overhead, whiteboard, blädderblock, vatten, block och pennor samt konferensservice.
Vid behov ordnar vi fram det som behövs, exempelvis storbilds-tv, projektor, dator, trådlös mikrofon, sekreterartjänst o.s.v.

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Mat och dryck står i högsta grad i centrum på Knistad. Varje dag äter, dricker och njuter ett stort antal gäster i vår restaurang. Köksmästare, kockar, servitörer och alla andra som arbetar med mat och
dryck lägger ner hela sin själ i arbetet. Kunskap, tradition, nytänkande och skaparglädje är lika viktigt som kvaliteten på råvarorna. Kött från de närliggande bondgårdarna samt de lokala jägarna. Färsk fisk från västkusten och ekologiskt odlade grönsaker. Hos oss får du alltid nybakat bröd, vi bakar det själva här på herrgården. Leif Mannerström från Sjömagasinet är en av läromästarna för våra kockar. Det märks på slutresultatet.

Varje måltid ska vara en upplevelse för alla sinnen. Och med en känsla av välbefinnande som dröjer kvar länge. När du slår dig ned vid det dukade bordet hos oss väntar alltid en omsorgsfullt tillagad måltid. Tillredd av de bästa råvarorna men också med andra viktiga ingredienser som kunskap, kultur och kreativitet.

Grillad mat

Aktiviteter

top

En vistelse på Knistad är en upplevelse för både kropp och själ. Här finns möjlighet till ett stort antal aktiviteter. Kanske har du något eget önskemål? Berätta för oss vad du vill göra så ordnar vi det.

Här kommer några exempel:

Golf
Förutom vår egna 18-håls golfbana finns här café, övningsgreener, driving range, golfsimulator och golfshop. Vår pro ger privatlektioner och ser till att bransch- eller företagsgolfen fungerar.

Göstas loge
Ett ombyggt stall med två våningar och 19 olika stationer som leds av våra instruktörer. Deltagargrupper om fem till tio personer.

Wikdals bana
Vår äventyrsbana är en perfekt aktivitet vid teambuilding eller kick-off. Intensitet och svårighetsgrad anpassas efter önskemål.

Mord och mysterier
Spännande underhållning under middagen, där du får lösa ett mysterium som spelas upp av ett teatersällskap framför dina ögon.

Gästspel i köket
Laga mat i vårt nya gästkök. Våra välmeriterade kockar som inte är sena att bjuda på sig själva leder er genom spännande recept till den gourmetmåltid ni sedan avnjuter med välsmakande drycker därtill. Menyn anpassas efter era önskemål och dessutom kan vi föreslå olika teman eller en spännande dryckesprovning med utvalda drycker från vår källare.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Norr (via Mariestad / Stockholm)
I Mariestad, kör väg 26 till Skövde. Sväng vänster i första rondellen (Statoil, Bilia) in på väg 200 mot Töreboda och Skövdes flygplats. I Fjället, sväng höger och följ skylt; Knistad 3 km.

Öster (via Tibro / Hjo)
Tibro: Kör väg 49 mot Skövde. I Igelstorp, sväng höger och följ skylt; Knistad 3 km.
Hjo: Kör väg 194 mot Skövde. I vägkorsningen Skövde / Tibro, sväng höger mot Tibro. I Igelstorp, sväng vänster och följ skylt; Knistad 3 km.

Söder (via Jönköping / Falköping)
Följ anvisningarna och kör väg 26 mot Skövde / Mariestad.
Sväng höger i Horsåsrondellen mot väg 200, Töreboda och
Skövdes flygplats. I Fjället, sväng höger och följ skylt, Knistad 3 km.

Väster (via Skara / Göteborg)
Kör E20 till Skara, sväng till höger in på väg 49 mot Skövde. I första
rondellen i Skövde, följ skyltning Mariestad väg 26.
Kör igenom fyra rondeller och i femte tag höger mot väg 200 märkt
Töreboda och Skövde Flygplats.
Följ vägen tills ni kommer till samhället Fjället.
I Fjället, sväng höger och följ skylt; Knistad 3 km.