Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Berns

top

Presentation

top
I 150 år har gäster mötts för att äta, dricka och umgås i en miljö som saknar motsvarighet. Få, om ens någon mötesplats, erbjuder fler eventmöjligheter än Berns i Stockholm - vare sig syftet är en avskild affärsmiddag i Röda Rummet eller den årliga stämman på China Teatern intill, en galamiddag i Stora Salongen, ett styrelsemöte i Ljusgården eller ett mindre cocktail-mingel i Spegelsalen. Låt oss hjälpa dig att skapa upplevelser som överträffar alla dina förväntningar.

Berns erbjuder inte mindre än 9 lokaler - var och en med sin egen unika prägel - och passar till allt från stora konferenser och bolagsstämmor för drygt 1200 personer till privata affärsmöten för 2 personer, för pampiga fester och event till trevliga mingel eller mindre middagar.

Vi vill erbjuda våra gäster ”det lilla extra” och hjälper gärna till att sätta guldkant på ditt arrangemang. Förläng din vistelse genom att spendera natten på Berns Hotel, Stockholms trevligaste boutique-hotell, och ta del av vår fantastiska frukostbuffé under kristallkronorna i den majestätiska frukostsalongen.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst!

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum41
Dubbelrum41
Max antal bäddar
Konferenslokaler9
Grupprum9
Max konferens1249
Max restaurang
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

STOCKHOLMS BÄSTA BOUTIQUE HOTELL

Välkommen till en av Stockholms bäst bevarade hemligheter. I en gränd mitt i stan, ligger Berns Hotel, ett litet boutique-hotell med modernt inredda rum och personlig service. Kanske är det den diskreta ingången som gjort att vi gästats av Noomi Rapace, Bill Gates, Rihanna och Dalai Lama. Eller så är det den majestätiska frukostsalongen med kristallkronor och speglar som gör det. Oavsett vad, ser vi fram emot att ha dig som gäst.

Lokaler

top

MÖTE & EVENT PÅ BERNS

I 150 år har gäster mötts för att äta, dricka och umgås i en miljö som saknar motsvarighet. Få, om ens någon mötesplats, erbjuder fler möjligheter än Berns i Stockholm. Vare sig syftet är en avskild affärsmiddag i Röda rummet eller den årliga stämman på China Teatern intill, en galamiddag i Stora salongen, ett styrelsemöte i Ljusgården eller ett mindre cocktail-mingel i Spegelsalen. Om ni har en idé, så förverkligar vi den.

Berns lokaler passar till allt från stora konferenser för 1200 personer till privata affärsmöten för 2 personer, för pampiga fester och event till trevliga mingel eller mindre middagar.

Mat och Dryck

top

På Berns blandas smaker från öst och väst med gäster och medarbetare från hela världen.

Aktiviteter

top

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning