Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Hotel Zinkensdamm

top

Presentation

top
Centralt på södermalm i Stockholm bland de natursköna kolonilotterna vid Tantolunden hittar du Zinkensdamm Konferens. Vi har ljusa och moderna konferenslokaler för både mindre och större grupper.

Vår största lokal Henning & Lotten kan ta upp till 80 personer i biosittning. Utan extra kostnad ingår teknisk utrustning som LCD-projektor, Overhead, DVD-spelare och trådbundet internet etc. Gratis WiFi finns självklart att tillgå i hela byggnaden. Önskar ni kan vi duka upp en välsmakande konferenslunch/middag för ert sällskap i en av våra matsalar.

Med 87 hotellrum samt 60 vandrarhemsrum i olika storlekar kan vi på Zinkensdamm även erbjuda övernattning för hela sällskapet i olika prisklasser.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum40
Dubbelrum40
Max antal bäddar300
Konferenslokaler3
Grupprum
Max konferens80
Max restaurang100
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Hotell
Hotell Zinkensdamm är 3-stjärnigt Superior beläget på Södermalm i Stockholm och medlem av hotellkedjan Sweden Hotels

Centralt beläget på Södermalm i Stockholms innerstad, mitt bland pubar, restauranger, affärer, museer och allt annat man kan tänkas vilja besöka när man är i Stockholm.

Men samtidigt ligger hotellet mitt i Södermalms största park, Tantolunden, så det närmsta området är lugnt och grönt och borgar för en god natts sömn och härliga promenader bland Tantolundens alla kolonilotter eller längs vattnet i Årstaviken.

Hotellrummen är ljusa och fräscha och innehåller alla moderna faciliteter. Alla rum har privata badrum samt platt-TV med fria kabelkanaler.

Vi kan erbjuda allt från enkelrum för den som reser ensam, till familjerum för de som besöker Stockholm med sina närmaste.
Boka ett våra Superiorrum så ingår minibar och te/kaffekokare på rummet. Superiorrummen finns med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar.

På morgonen dukar vi upp vår generösa frukostbuffé med allt möjligt gott; äggröra, bacon, yoghurt med bär, fil, olika juicer, kaffe/te, nybakat bröd, frukter samt en mängd olika sorters pålägg etc.

Lokaler

top

På Zinkensdamm har vi flera konferenslokaler i olika storlekar:
Henning & Lotten
Detta är vår största konferenssal som kan ta upp till 80 personer i biosittning. Lokalen är ljus och fräsch och utrustad med dataprojektorer. Lokalen kan även delas i två delar och hyras separat. Lotten kan då ta upp till 40 personer i biosittning och Henning kan inhysa 25 personer i samma sittning.
Katten
Katten är vår minsta konferenssal där upp till 10 personer kan sitta i en styrelsesittning. Lokalen har en stor whiteboard och det finns möjlighet att låna en LCD-projektor.
Matilda
Matilda är vår lite enklare konferenslokal som kan ta upp till 30 personer i en biosittning. Den här lokalen passar er som inte behöver använda mycket teknisk utrustning utan mer en plats att mötas och diskutera.

Mat och Dryck

top

Mat & Dryck
God mat är viktigare än man tror!

Den är ett givet samtalsämne och något trevligt att komma ihåg. Därför ordnar vi vällagad lunch eller middag, snittar till ett mingel, fika eller frukost eller vad som passar er konferens bäst. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Aktiviteter

top

Cykeluthyrning
När marken inte täcks av snö är du välkommen att hyra en av våra cyklar. Stockholm är en fantastisk stad att upptäcka från cykeln. För att få veta vilka vägar som lämpar sig bäst för cykeln rekommenderar vid dig att låna en cykelkarta från vår reception. Det finns även hjälm och cykellampor till förfogande.

Du kan välja att hyra cykeln per timme (30 kr) eller för en hel dag (125 kr).

Bastu
Passa på att koppla av en stund i vår bastu!
Intill bastun finns relaxrummet Måsen, där du kan njuta med en öl och ta det lugnt innan eller efter bastun. För våra hotellgäster ingår bastun i login.
Öppen fram till klockan 23 varje kväll.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Hitta hit
Med bil
Söderifrån; E4 och E20:
Tag avfart mot Södermalm. Sväng höger efter Liljeholmsbron. Nu är du på Hornsgatan, efter ca 1 km svänger du höger in på Ringvägen. Sen tar du andra till höger, direkt efter idrottsplatsen. Följ Zinkens väg till vändplanen så är du utanför vår entré.

Norrifrån; E4:
Fortsätt E4:an söderut, runt stan. Tag avfart mot Liljeholmen. Följ skyltarna mot Södermalm. Sen likadant som ovan.

Nynäshamnshållet; väg 73:
Kör mot Södermalm. Efter Skanstullsbron, kör över den stora gatan Ringvägen och ta första gatan till höger runt kvarteret. När du kommer till Ringvägen igen tar du till höger. Efter drygt 1,5 km på Ringvägen, svänger du vänster in på Zinkens väg.

Med tunnelbana
Tag röda linjen mot Fruängen eller Norsborg. Kliv av på Zinkensdamm. Korsa Hornsgatan och följ Ringvägen rakt fram. Efter ca 200 meter kommer en idrottsplats på höger sida, sväng ner höger på Zinkens väg efter den. Gå Zinkens väg fram till vändplanen och vår entré.