Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Kungstornen Konferens

top

Presentation

top
En personlig och inspirerande miljö är grunden för ett lyckat möte.

Kungstornen Konferens är en mindre konferensverksamhet för upp till 70 personer belägen i Södra Kungstornet på Kungsgatan – mitt i centrala Stockholm, men långt från trafikbruset. Vi erbjuder våra kunder personlig service i inspirerande miljöer. Vårt mål är att skapa förutsättningar för lyckade möten. Hos oss kan ni mötas, arbeta, äta gott och roa er på samma bekväma plats.

Varmt välkomna till Kungstornen Konferens!

Caroline A Engman

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum0
Dubbelrum0
Max antal bäddar0
Konferenslokaler3
Grupprum3
Max konferens70
Max restaurang0
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Vi kan erbjuda bekväm logi i närområdet genom samarbeten med olika hotell endast ett par minuters gångväg från oss.

Lokaler

top

Kungstornen Konferens är en mindre konferensanläggning mitt i city. Hos oss välkomnas du av vår mysiga lobby, här är det lätt att känna sig hemmastadd bland sköna fåtöljer, soffgruppen och doften av nybryggt kaffe. Vi har tre konferenslokaler, ett större konferensrum för grupper upp till 70 personer samt två mindre konferensrum för grupper upp till 12 personer. De mindre konferensrummen går även bra att boka som grupprum till den större konferenslokalen och ni har då hela anläggningen för er själva. Våra lokaler är modernt inredda och försedda med dagens teknik – projektor, block och pennor, trådlös internetuppkoppling mm. ingår givetvis i lokalhyran. Utöver sedvanliga konferenser och möten håller våra kunder gärna både frukostmöten och utbildningar hos oss.

Mat och Dryck

top

God mat och dryck är en viktig del i en lyckad konferens. För att hålla en hög kvalité på maten har vi noggrant valt leverantörer, cateringfirma och restauranger att samarbeta med.

I vår mysiga lobby finns alltid vår uppskattade kaffebuffé framdukad under hela konferensdagen. Där hittar ni kaffe, te, mineralvatten, juice, frukt, uppskuren tropisk frukt, godis och alltid mormor Gunillas berömda hembakta småkakor och kaffebröd.

Vi har mat och dryck för alla tillfällen; frukostbuffé, smörgåsar, sallader, varma luncher, mingelmat, härliga bufféer eller trerätters middag. Välj att äta er frukost, lunch eller middag hos oss och maten dukas upp vackert i lobbyn eller välj en restaurang så hjälper vi er med att boka bord och ta in menyförslag.

Aktiviteter

top

Är det dags för årets kickoff eller kundevent? Vi har stor erfarenhet och vet hur viktiga dessa event är för våra kunder. Tillsammans med er och våra samarbetspartners föreslår vi och genomför aktiviteter som blir årets höjdpunkter. Förgyll konferensen med en stämningshöjande aktivitet i våra lokaler och avsluta med mingel eller en härlig middag. Vi kan även hjälpa er med utomhusaktiviteter. Innerstaden har mycket att erbjuda – njut av Stockholms vackra arkitektur grönskande parker och härliga stadsliv.
Vi har aktiviteter för alla smaker och sinnen!

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning