Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Östergårds

top

Presentation

top
Östergårds ägs och drivs av Anna Lindstedt. ”Min vision är att genom kärlek till maten och service från hjärtat skapa förutsättningar för personliga möten som berör – kort och gott härliga gästupplevelser”

Östergårds historia har anor långt tillbaka i tiden. Namnet Östergårds är inspirerat av gårdens ursprungliga namn, Rinkeby Östergård. Rinkeby betyder “Rik mans by” och var en av de förnämsta bondgårdarna i Danderyd. Östergårds har alltid, då som nu, varit placerat vid ett trafikerat vägskäl och den gamla postvägen passerade förbi här. Platsen var bebyggd redan på järnåldern och i skrifter från 1300-talet går det att läsa om Östergårds strategiska placering: “Eneby ägor möter Rinkeby som möter Ekeby”.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum
Dubbelrum
Max antal bäddar
Konferenslokaler6
Grupprum4
Max konferens80
Max restaurang120
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetJa

Logi

top

Lokaler

top

Att förlägga affärsmötet, medarbetarträffen eller kick-offen till en inspirerande plats ger alltid ett
bättre resultat. Östergårds erbjuder konferensmöjligheter i en härligt rofylld miljö. Alla vägar bär till Östergårds med goda förbindelser till Stockholms city och Arlanda med fri parkering utanför.

Vi har rum i storlekar från 2 till 80 personer, flertalet grupprum samt festsal och restaurang för en festlig avslutning på dagen.

Mat och Dryck

top

Maten på Östergårds överraskar och vi bjuder på omsorgsfullt hemlagade konferensluncher och njutningsfulla middagar i samband med er konferens. Vi glömmer heller inte bort de viktiga fikapauserna när ni behöver få energi och inspiration från det som står framdukat.

I det öppna köket huserar vår duktiga köksmästare Mikael och hans kockar. Du kan se dem i arbete när du passerar på väg till lunchmatsalen i Ladan. Med en osviklig känsla för svenska råvaror och kvalitet skapar de klassiska maträtter i modern tappning. Ofta med inslag och smaker från medelhavet.

Aktiviteter

top

Som avslut på konferensen föreslår vi en aktivitet under roliga och avslappnade former. Våra hel- och halvdagspaket går att kombinera med curling, skrattyoga, annorlunda glas- och vinprovningar eller en kulinarisk matlagningsaktivitet med våra duktiga kockar. Ät en god middag och prova vår uppskattade trerätters-, fondue- eller grillmeny.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Alla vägar bär till Östergårds.
Bara sju minuter från Roslagstull hittar ni Östergårds, Danderydsvägen 144, intill E18 (Norrtäljevägen) mittemot Danderyds Kyrka. Miljön präglas av det vackra 1700-talshuset med 4 000 kvm park vid infarten till Ekeby Industriområde.
Vi har gott om gratis parkeringsplatser. Buss 601 H från Mörby Centrum (hållplats Kyrkogårdsvägen sju minuter) stannar precis utanför vår entré.