Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Södra Teatern AB

top

Presentation

top
Mitt i hjärtat av Södermalm ligger Södra Teatern. Här finns flera scener, restaurang, barer och lokaler som passar för många olika ändamål. Vi har lång erfarenhet av eventverksamhet och ordnar allt från stora konferenser och bolagsstämmor till mingel och privata fester.

Eftersom vi arrangerar konserter, klubbar och teater i vår ordinarie verksamhet så har vi ljud- och ljusresurser som är svåra att slå.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum
Dubbelrum
Max antal bäddar
Konferenslokaler7
Grupprum
Max konferens220
Max restaurang100
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Best Western Columbos Hotel, Hilton Stockholm Slussen Hotel och Scandic Hotel Malmen är alla bra hotell på max 5-10 minuternas gångavstånd.

Lokaler

top

Här finns Stora Scen med plats för 414 personer, Festvåningen med en vidunderlig utsikt, Kägelbanan med två salonger och en scen, Södra Bar som passar utmärkt för mingel, mässor och scenframträdanden och Panorama, ett konferenslokal för mellan
15-30 personer.

Mat och Dryck

top

Etablissemanget kväll:
Husmanskost med influenser från det franska köket. Här finns även den anrika matsalen Cornelisrummet och en uppvärmd uteservering med vind- och regnskydd.

Etablissemanget dag:
Varje vardag serverar vi lunchbuffé. Vällagad husmanskost med internationella influenser står på menyn. Dessutom ingår salladsbuffé, bröd, soppa, dryck och kaffe med sötsak.

Jazzbrunch
Södrans jazzbrunch är en Stockholmspärla. Varje lördag och söndag 11:00 -16:00 spisar du både livejazz och brunch på Etablissemanget.

Södra Bar
En härlig lokal där vi serverar öl/vin/drinkar samt olika sorters snacks. Baren har en utsikt som sträcker sig från Stadshuset till Skeppsholmen och Skärgården samt även en populär, soldränkt veranda.

Aktiviteter

top

Teamträning, quiznights, mindfulness, yoga, qigong och thai chi är exempel på aktiviteter vi kan ordna i våra lokaler.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning