Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Grand Hotel Saltsjöbaden

top

Presentation

top
Grand Spa och Grand Hotel Saltsjöbaden är ett sagoslott i utkanten av Stockholm precis vid havet, endast 15 minuter med bil från Stockholm City. Att vandra uppför stentrappan till den vita slottsliknande byggnaden, är som att komma till en svunnen tid.

Grand Hotel Saltsjöbaden är ett första klassens hotell som erbjuder restauranger, barer, bankettsalar, konferensrum, spa, samt en gästhamn. Grand Hotel Saltsjöbaden, med dess välrenommerade höga internationella standard, anses vara ett av Sveriges mest attraktiva hotell med dess unika placering angränsande till Sveriges huvudstad, Stockholm, Nobelprisets hemvist.

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum
Dubbelrum
Max antal bäddar
Konferenslokaler6
Grupprum6
Max konferens220
Max restaurang240
HandikappvänligtJa
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Vakna vid Saltsjöns närhet. De flesta av våra 137 rum och sviter bjuder på en ständigt växlande utsikt över Baggensfjärden. Alla rum är uppgraderade i en stil som perfekt passar in med den klassiska andan hos detta historiska 1800-tals hotell. Det finns handikappanpassade och hundrum.
Välj mellan enkelrum, standard dubbelrum, superior dubbelrum, juniorsvit, tornsviten eller Frank Sinatrasviten

Hotellrum

Lokaler

top

När man bokar konferens hos oss ingår alltid, block, pennor, blädderblock/Whiteboard och OH-projektor.

I två av våra konferensrum (Svenska Högarna och Horssten) har vi dataprojektor i taket och i huset finns 3 portabla dataprojektorer. Finns dessa lediga betalar ni inget extra för att få tillgång till dessa.

I vårt största konferensrum "Landsort" behövs en extra ljusstark dataprojektor som vi hyr in från vår samarbetspartners "Larrys teknik", vilket vi även gör om ni behöver mikrofoner och/eller annan teknik.

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Här på Grand hotel Saltsjöbaden äter du frukost i Franska matsalen. Här serveras vår underbara frukostbuffé. Njut av den härliga utsikten över Baggensfjärden. Äter middag gör ni i restaurangen Aqua och under sommaren använder vi vår vackra Sea Front restaurang för privata middagar och fester.

Aktiviteter

top

Grand Spa är rätta platsen för den som vill skämma bort sig själv eller en god vän. Vårt Spa är en stressfri oas där ni kan njuta av flera olika sköna behandlingar eller bara slappna av i vår bubbelpool. Ni har även tillfället att simma i vår stora inomhuspool med jetstrålar och samtidigt erhålla fantastisk utsikt över Baggensfjärden.

Slappna av i en harmonisk miljö där alla gäster bemöts med omtanke och service. När ni vill sträcka på benen finns naturen runt hörnet.

Unna Er en professionell ansiktsbehandling, ett kurbad eller en stunds massage. Efteråt är det skönt att sjunka ner i en korgdivan med en god bok och bara njuta av tillvaron eller av solen på soldäcket. Här finns något för alla.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning