Sök
konferensbankens logga

Problem med inloggning?   Kontakta supporten   eller ring 031-788 71 00

gratis konferensförslag

Gratis konferensförslag


Låt oss göra jobbet

hitta konferensanläggning

Hitta konferensanläggning


100-tals konferenslokaler

hitta föreläsare

Hitta föreläsare


Sök rätt föreläsare

hitta anläggning

Erbjudanden (0)


Färdiga konferenspaket

Kastanjelund AB

top

Presentation

top
Koppla bort vardagen och besök Kastanjelunds Wärdshus. Unna dig att stressa ner i den gamla herrgårdens lugn. Slå dig ner i någon av våra tre små trivsamma matsalar.

Välj att antingen avnjuta någon av våra varmrätter eller låt dig frestas av en större meny med ett paket väl valda viner till. Oavsett val ackompanjeras måltiden av fladdrande stearinljus, vita dukar och avkopplande bakgrundsmusik. På väggarna kan du njuta av Irina Wennerlunds uttrycksfulla tavlor, som även är till försäljning.

I köket på Kastanjelund låter man allt få ta sin tid.
Här får russinen jäsa i lugn och ro i en vecka innan det är dags att baka brödet på dem. Köttet får möras den tid det behöver för att bli så bra som möjligt, och framförallt så kommer våra råvaror från gårdarna runt om i Skåne, och en stor del är ekologiskt producerade.

Här arbetar vi med naturen som bäste vän och tar tillvara på vad den har att erbjuda. I omgivningarna kring värdshuset finns ett rikt naturliv som har mycket att ge. Ta en liten promenad på endast en kilometer ner till Hanöbuktens milslånga sandstrand, med dess karakteristiska ålabodar. Inåt land breder det stora vattenriket ut sig, med Helgeå som en huvudpulsåder.

Endast ett par kilometer öster om Kastanjelund finns fågelsjön Pulken, som årligen besöks av flera tusentals tranor. Utöver det fantastiska natur och djurlivet hittar man flera fina golfbanor och mycket annat runt om Yngsjö och Kastanjelunds Wärdshus.

Välkomna hit önskar Marinette och David Nordal

Offertförfrågan


Hotell och konferensfakta

Enkelrum6
Dubbelrum19
Max antal bäddar38
Konferenslokaler2
Grupprum5
Max konferens45
Max restaurang45
HandikappvänligtNej
WiFi/Trådlöst internetNej

Logi

top

Kastanjelunds Wärdshus är en charmig trelängad gård från 1900-talets början
Våra hotellrum ligger i vår östra flygelbyggnad, reception och matsalar är i huvudbyggnaden, om vädret tillåter intas frukosten bäst i solen på kullerstensgården mellan husen. Alla våra rum har de faciliteter man behöver och är personligt inredda. Allt från bevarade takbjälkar på övervåningen, framtagen råspontsgolv i de flesta rummen samt en skön sittplats.
I några av våra rum pryds väggarna av tavlor från vår lokala konstnärinna Eva Nilsson

Hotellrum

Lokaler

top

Vi erbjuder avkoppling från storstadsstressen med vårt avskiljda läge och avkopplande miljö.Allt finns i direkt närhet samt möjligheten att kunna hålla deltagarna samlade och koncentrerade. Det är bara några steg från rummen, över kullerstensgården, in till vår ekologiska frukostbuffé och sen inte längre till konferensrummet.

Efter konferensen kan deltagarna koppla av i en härlig värdshusmiljö, unna sig något gott att dricka före aftonens middag eller varför inte ta en härlig skogspromenad ner till Hanöbuktens milslånga sandstränder

Konferensrum

Mat och Dryck

top

Vi har tre olika matsalar inne på Wärdshuset där man kan avnjuta allt från ett gott glas vin till en sex-rätters avsmakningsmeny

För de lite större festerna har vi en festsal där vi tar emot
maximalt 120 personer, och som mest 98 med E-bordsdukning.
Här finns även möjlighet till dans.

Ljuvlig mat

Aktiviteter

top

Kastanjelunds Wärdshus i Yngsjö ligger strategiskt placerad med två av vattenrikets pärlor, med helt
olika karaktär, bara ett stenkast bort. Kombinera ert möte/vistelse på Kastanjelund med en guidad
tur med WildFeet naturguider och ni får både ny energi och spännande naturupplevelser.

Vi har även ett samarbete med Åhus vingård som endast ligger cirka tre kilometer från värdshuset.
Där en rundvandring i vingården och vineriet genomförs och avslutar med en provning av de egna vinerna. En mycket sevärt och intressant aktivitet.

Varför inte koppla av tillsammans i vår relaxavdeling, med gemensam bastu och jacuzzi.
Bastun rymmer 12 personer och bubbelkaret 5-6 person åt gången. Ni får även låna morgonrock, badtofflor och extra handduk.

På förfrågan kan vi även ta fram pris på olika dryckesprovningar, exempelvis vinprovning med viss
inriktning, brandyprovning, romprovning, ölprovning eller chokladprovning.

Hitta hit

top
KARTA

Vägbeskrivning


Vägbeskrivning från Malmö

Kommer du på E 22:an, Malmö hållet : Sväng höger vid V.Vrams kyrka, innan Tollarp, mot Ö Sönnarslöv. Därifrån riktning Everöd, snett över riksväg 19 förbi Everöds kyrka och kör igenom orten. Sedan riktning Åhus och efter att ha passerat en bro över Helgeå, sväng höger mot Yngsjö.

Vägbeskrivning från Kristianstad

Kommer du på E22:an, Hässleholm eller Kalmar hållet: Sväng söderut vid Kristianstad mot Åhus väg 118, passera Åhus, där är det bara ca 6 km kvar. Det är tydligt skyltat ute vid riksvägen.

Vägbeskrivning från Ystad

Kommer du på väg 19 från Ystad hållet: Sväng höger mot Åhus/Yngsjö, direkt efter att Ni har kört ner från Linderödsåsen. Sen är det bara ca. en mil kvar.